Özgecan Aslan Nasıl Öldü? Özgecan Aslan Ne Zaman Öldü?

Özgecan Aslan'ın ölüm yıl dönümü unutulmadı. Milyonlarca kişi sosyal medya hesabından paylaşımlarda bulunuyor. bu nedenle en sık aratılanlar arasında Özgecan Aslan enden öldü sorusu yer alıyor. Peki, Özgecan Aslan neden öldürüldü? Özgecan Aslan ne zaman öldü? Özgecan Aslan'ın katili öldü mü? İşte detaylar...

Özgecan Aslan Nasıl Öldü? Özgecan Aslan Ne Zaman Öldü?
Özgecan Aslan ölüm yıldönümünde tüm Türkiye tarafından anılıyor. Unutulmayan isimler arasında yer alan Özgecan aslan 199 yaşında hayatını kaybetti. Bu neden sosyal medyada birçok paylaşımı yapılan Özgecan Aslan’ın kim olduğu ve yaşadığı acı verici olay merak edilmeye başlandı. Özgecan Aslan neden öldürüldü ve Özgecan Aslan ne zaman öldü soruları en sık aratılanlar arasında yer alıyor. Vahşice öldürülen Özgecan Aslan tüm ülkenin yüreğini sızlatmıştı. Özgecan Aslan neden öldü ve Özgecan Aslan ne zaman öldü soruları için haberimizin devamını takip edebilirsiniz.


Özgecan Aslan Nasıl Öldü? Özgecan Aslan Ne Zaman Öldü?

Özgecan Aslan Nasıl Öldü?


Ölüm yıldönümünde birçok kişi Özgecan Aslan neden öldü sorusuna cevap aramaya başladı. Tüm ülke tarafından anılan isimler arasında yer alan Özgecan Aslan 11 Şubat 2015 tarihinde yaşadığı olay sonucu hayatını kaybetti. Çağ Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Psikoloji Bölümü öğrencisi olan Özgecan Aslan’ın okuldan çıkıp eve gelmesi bekleniyordu. Ailesi uzun süre beklese de Özgecan eve gelmeyince endişelendi. Ailesinin emniyet ekiplerine haber vermesinin ardından polisler ve ailesi tarafından büyük bir arama çalışması başlatıldı. Özgecan Aslan okul çıkışı eve dönmek için Mersin- Adana arasında yolcu taşıyan minibüs sürücüsü Ahmet Suphi Altındöken’i durdurdu. Ardından otoyola nasıl gidileceği hakkında bir soru sordu. Jandarma ekibi tarafından minibüs bulunarak takip edilmeye başlandı. Ahmet Suphi Altındöken ile yanındaki babası Necmettin Altındöken (50) ve Fatih Gökçe'nin (20) bulunduğu minibüs durduruldu. Arma ekipleri aracın içinde kan izlerine rastladı. Minibüsteki iki yolcunun kava etmesi nedeniyle kan lekeleri olduğu belirtildi. Ardından serbest bırakılan ikili yapılan araştırmalar sonrası tekrar göz altına alındı. Minibüs içerisinde arama sonucu bulunan kadın şapkasının kızı Özgecan’a ait olduğunu belirten baba Mehmet Aslan’ın ifadesinin ardından Necmettin Altındöken ve Fatih Gökçe genç kızı bıçakla öldürdüklerini belirtti. Cin deresi etrafında bir yere bıraktıklarını söylemelerinin ardından çamlık bir kısımda Özgecan Aslan’ın cesedi bulundu. Vücudunun bazı kısımlarının yanmış ve ellerinin kesilmiş olduğu incelemeler sonucunda ortaya çıktı. Suphi Altındöken ve Necmettin Altındöken, Fatih Gökçe ağırlaştırılmış müebbet cezası aldı.


Özgecan Aslan Nasıl Öldü? Özgecan Aslan Ne Zaman Öldü?

Özgecan Aslan’ın Katili Öldürüldü Mü?


Özgecan Aslan’ın ölüm yıldönümünde en merak edilenlerden biri de Özgecan Aslan’ın katili öldürüldü mü sorusu oldu. Özgecan Aslan’ın öldürülmesi tüm ülkeyi yasa boğdu. Gündemde oldukça yer tutan bu konu hapiste öldürülen katillerin öldürülmesiyle devam etti. Suphi Altındöken ve babası Necmettin Altındöken cezaevinde Gültekin Alan tarafından kurşunlandı. Ahmet Suphi Altındöken öldürülürken babası ağır yaralı olarak hayatta kaldı. Cenazesini hiçbir mezarlık kabul etmedi. 5 gün boyunca Adana’da bir hastanenin morgunda bekletildi. Ardından gizli bir şekilde ismi belli olmayan bir mezarlığa gömüldü.

Özgecan Aslan kimdir ve Özgecan Aslan neden öldürüldü konuları ölüm yıldönümünde oldukça aratıldı. Konuyla ilgili detayları sizler için derledik. Güncel gelişmelerden haberdar olmak için sitemizi takip edebilirsiniz.