ADÜ Ögrencileri Kirsal Mahallelerdeki Okullara Kütüphane Kuruyor

Aydin Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Nazilli Iktisadi Idari Bilimler Fakültesi (IIBF) Sosyal Hizmet Bölümü ögrencileri, kütüphanesi olmayan veya yeterli düzeyde kitaplari olmayan ilkokul ve ortaokullara yönelik baslattigi kitap toplama kampanyasi kapsaminda, Nazilli’ye bagli kirsal Asagiyakacik Mahallesi’nde bulunan Asagiyakacik ilk ve ortaokulu için topladigi kitaplari teslim etti.

ADÜ Ögrencileri Kirsal Mahallelerdeki Okullara Kütüphane Kuruyor


Örnek hareketiyle Nazilli halkinin takdirini kazanan ögrenciler, kitaplar ile bulusan çocuklarin heyecanlarina ortak olarak eksiklikleri bulunan kütüphaneye herkesin destek verebilecegini belirterek, vatandaslardan kitap bagisi yapmalarini istedi. Ögrenciler, "Bizleri en iyi sekilde karsilayan Serpil ögretmen ve tüm okul idaresine tesekkürlerimizi sunuyoruz; Hayatta en hakiki mürsit, ilimdir" ifadelerini kullandi.

’Paylasacak bir kitabin var mi?’ sloganiyla baslattiklari kampanyaya gösterilen ilgiden memnun olduklarini ifade eden ögrenciler, kampanyaya destek olmak isteyen vatandaslarin 0555 167 27 63 ve 0555 051 09 33 numarali telefonlardan kendilerine ulasabileceklerini ve kampanyayla ilgili detayli bilgilerin bu numaralardan alinabilecegini belirtti.

Kaynak: İHA