Yalova Belediyesi Engelli Vatandaslara Desteklerini Sürdürüyor

Yalova Belediyesi Kadin ve Aile Hizmetleri Müdürlügü tarafindan ihtiyaç sahibi vatandaslara destekler araliksiz devam ediyor.

Yalova Belediyesi Engelli Vatandaslara Desteklerini Sürdürüyor
Kadin ve Aile Hizmetleri Müdürlügü tarafindan tespitleri yapilan ve mahalle muhtarlarina basvuran engelli vatandaslara, hasta yatagi, tekerlekli sandalye, degnek ve hasta bezi destegi veriliyor. Belediyeden konuyla ilgili yapilan açiklamada engelli yasami destekleyecek çalismalara önem verildigi belirtilerek, “Tüm proje ve hizmetlerimizle engelleri kaldiriyoruz, engel olmuyoruz. Engelli destek masamiza basvuran engelli birey ve yakinlarina ev ziyaretlerinde bulunarak belediyemizin hizmetlerinden yararlanma firsati sunarak destegimizi veriyoruz. Bununla birlikte diger kamu, kurum ve kuruluslarinin sunmus oldugu hizmetler hakkinda bilgiler veriyoruz” ifadesi kullanildi.

Sosyal yardim desteklerimiz devam ediyor

Sehir merkezi ikamet eden ihtiyaç sahibi her engelli bireye ulasildigina vurgu yapilan açiklamada sunlar kaydedildi:

“Yalova merkez sinirlari içerisinde ikamet edip, sosyoekonomik yetersizlikten dolayi korunmaya, bakima ve yardima ihtiyaç duyan engelli bireylere akülü tekerlekli sandalye, akü, manüel tekerlekli sandalye, hasta yatagi, yetiskin hasta bezi, koltuk degnegi vermekteyiz. Bu yapmis oldugumuz çalismalarin yaninda fenilketonüri hastalari için gida kolisi destegi veriyoruz.”
Kaynak: İHA