Tayland'da Bariyerleri Asmaya Çalisan Araca Tren Çarpti Açiklamasi 3 Ölü, 1 Yarali

Tayland’da hemzemin geçitte kapali durumda olan bariyerlerin yanindan geçmeye çalisan araca, yolcu treninin çarpmasi sonucu 3 kisi hayatini kaybetti.

Tayland'da Bariyerleri Asmaya Çalisan Araca Tren Çarpti Açiklamasi 3 Ölü, 1 Yarali
Tayland’in güney eyaleti Hua Hin’de dün gece saatlerinde yasanan olayda, hemzemin geçitte kapali durumda olan bariyerleri yandan geçerek asmaya çalisan bir araca o sirada bölgeden geçen yolcu treni çarpti. Yasanan kaza sonrasi hemzemin geçitten 100 metre ileriye sürüklenerek ters dönen aracin içindeki 4 kisiden 3’ü olay yerinde hayatini kaybederken, diger kisi ise agir yarali olarak hastaneye kaldirildi. Kazada hayatini kaybeden aracin sürücüsünün Hua Hin Polis Departmani müfettis yardimcisi oldugu, trendeki mürettebat ve yolcularin saglik durumlarinin iyi oldugu ögrenildi.

Nakhon Si Thammarat sehrinden baskent Bangkok’a yolcu tasimakta olan trenin makinisti yaptigi açiklamada, bariyerlerin kapali oldugu ve trenin normal seyrinde ilerledigi sirada yola aniden bir aracin çiktigini gördüklerini ancak treni durdurmak için yeterli zamanlarinin olmadigini belirtti.

Kaynak: İHA