Sahinbey Sosyal Tesislerde Saç Bakim Hizmeti

Sahinbey Belediyesine bagli Binevler Sosyal Tesisi’ne gelen kadinlar kuaförlük kursunda saçlarina bakim yaptirarak mutlulugunu yasiyor.

Sahinbey Sosyal Tesislerde Saç Bakim Hizmeti
Binevler Mahallesi Sosyal Tesisi’nde ki kuaförlük egitimi alan kursiyerler yaslari 50 ile 90 arasinda degisen yasli kadinlarin saç bakimlarini yaparak onlari mutlu ederken, kendilerine ücretsiz olarak verilen hizmetten mutlu olan kadinlar Sahinbey Belediye Baskani Mehmet Tahmazoglu’na tesekkür ettiler.

Kadinlar için önemli imkânlar

Binevler Sosyal Tesisinde saç bakimi yaptiran Sermin Baysal “Binevler Sosyal Tesisi ’ne arkadaslarim ile birlikte geliyorum. Burada bizlerin saçlarini kesip, bakimlarimizi yapiyorlar. Çok memnunuz. Bizleri çok iyi karsiliyorlar. Tesiste kadinlar için birçok imkânlar var. Sahinbey Belediye Baskanimiz Mehmet Tahmazoglu’na bizlere böyle bir imkân verdigi için çok tesekkür ediyoruz” dedi.

Sahinbey Belediyesi’nin vatandaslara ve kadinlara birçok imkânlar sundugunu ifade eden Rezzan Boynuyön “Binevler Sosyal Tesisi’nde ki kursiyerler bizleri güler yüzleri ile karsilayip, saç ve cilt bakimi yapiyorlar. Bunlar için hiç bir ücret ödemiyoruz. Araliklarla buraya sürekli geliyorum. Sahinbey Belediye Baskanimiz vatandaslarimizin her zaman yaninda oluyor. Onlara birçok imkânlar sunuyor. Sadece saç bakimina degil diger kurslara da geliyorum. Bu kurslarda arkadaslar edinip, kendinize yeni bir çevre ediyorsun. Biz kadinlar için çok güzel imkânlar sunuluyor. Diger kurslardan aldigimiz egitimlerle aile bütçemize katkida da bulunabiliyoruz” dedi.

Kadinlarin kendilerine verdikleri degerle mutlu oldugunu ifade eden Serap Damar “Ev hanimlarinin evdeki bos vakitlerini sosyal tesislerde geçirmelerini tavsiye ediyorum. Binevler Sosyal Tesisi’ne ara ara geliyorum saçlarimi kestirip, bakim yaptiriyorum. Gayet güzel bir ortam. Tesislere daha önce geldigim kurslardan 8 sertifika aldim. Buradaki verilen egitimleri ve imkânlari çok faydali buluyorum. Bir kadinin en mutlu oldugu an bakip yaptigi anidir. Burada bana yapilan bakimla bende çok mutlu oluyorum” dedi.

Kaynak: İHA