Karabük Soförler Odasi Baskani Karabacak Hayatini Kaybetti

Karabük’ün taninmis cemiyet ve siyaset adamlarindan, 27. Dönem MHP Karabük Milletvekili adayi olan Karabük Soförler ve Otomobilciler Odasi Baskani Seyit Ahmet Karabacak (62), evinde ölü bulundu.

Karabük Soförler Odasi Baskani Karabacak Hayatini Kaybetti
Olay, Merkeze bagli Aydinlikevler Mahallesinde bulunan Ela Sitesinde meydana geldi. Esinin sehir disinda olmasindan dolayi evinde yanliz kalan Ahmet Karabacak’tan haber alamayan dostlari durumu yakinlarina bildirildi.

Bunun üzerine eve giden oglu tarafindan yatakta hareketsiz bulunan Karabacak için olay yerine 112 ekipleri istendi. Olay yerine gelen saglik ekiplerinin incelemesi sonrasi Karabacak’in hayatini kaybettigi belirlenirken, durum polise bildirildi.



Uykusunda kalp krizi geçirmis

Polis ekiplerinin olay yerine gelmesinin ardindan durum Cumhuriyet Savciligina bildirilerek, Adli tabip uzmani talep edildi. Eve gelen adli tabip uzmaninin yaptigi ilk inceleme sonrasi Karabacak’in gece uykuya yattiktan sonra kalp krizi geçirerek hayatini kaybettigi belirledi. Yapilan incelemenin ardindan Karabacak’in cenazesi Karabük Egitim ve Arastirma Hastanesi morguna kaldirildi.

Kenti üzüntüye bogdu

18 yildir Karabük Soförler ve Otomobilciler Odasi Baskanligini yürüten, 27. Dönem MHP Karabük birinci sira Milletvekili adayi olan, kentin sevilen simalarindan Karabacak’in vefat haberi kentte üzüntüye neden oldu. Karabük sevilen cemiyet ve siyaset adamlarindan Ahmet Karabacak’in vefat haberini ögrenen Karabük Belediye Baskani Rafet Vergili, Eskipazar Belediye Baskani Hüseyin Dönmez, Esnaf Odalari Birlik Baskani Nurettin Tümen, oda baskanlari, isadamlari ve siyasi parti temsilcileri ile çok sayida seveni Karabacak’in evine gelerek yakinlarina bassagligi dileklerini iletti.
Kaynak: İHA