Iyi Parti Milletvekili Örs Açiklamasi 'TBMM Yumruk Atma Yeri Degil, Hizmet Etme Yeridir'

Iyi Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs, taburcu oldugu hastanenin önünde yaptigi açiklamada, “Türkiye Büyük Millet Meclisi yumruk atma yeri degil, hizmet etme yeridir” dedi.

Iyi Parti Milletvekili Örs Açiklamasi 'TBMM Yumruk Atma Yeri Degil, Hizmet Etme Yeridir'


TBMM Genel Kurulu’nda Bütçe Kanun Teklifleri görüsüldügü sirada milletvekilleri arasinda çikan kavgada yaralanarak hastaneye kaldirilan Iyi Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs, Ankara’da tedavi gördügü hastaneden taburcu oldu. Örs, hastane önünde yaptigi açiklamada Türkiye Büyük Millet Meclisinde yasanan olayin istenmeyen bir olay oldugunu ifade ederek, “Yapilan tetkitler sonucuna taburcu olmamiza karar verildi.

Kontrollerimiz devam edecek. Ben aziz milletimize tesekkür etmek istiyorum. Bu konuda çok sayida destek mesaji aldim, ziyaretçiler oldu. Bana geçmis olsun dileklerinde bulunan genel baskanlara, milletvekillerine, siyasi parti temsilcilerimize hepsine tesekkür ediyorum. Su anda iyiyim, sagligim iyi. Bundan sonra iyi olur insallah. Hadisenin olus sekli ve sonrasinda çok fazla konusmak istemiyorum. Biz TBMM’de aziz milletimize hizmet etmek için variz. TBMM yumruk atma yeri degil, aziz milletimize hizmet etme yeridir” dedi.

Kaynak: İHA