Gökçeada Ve Bozcaada Feribot Seferlerine 2 Gün Firtina Engeli

Çanakkale’nin Gökçeada ve Bozcaada ilçelerine, yarin ve Pazar günü yapilmasi planlanan tarifeli feribot seferleri, beklenen firtina nedeniyle iptal edildi.

Gökçeada Ve Bozcaada Feribot Seferlerine 2 Gün Firtina Engeli
Çanakkale Bogazi ile adalar hattinda yolcu ve araç tasimaciligi yapan Gestas firmasi, Kuzey Ege Denizi’ndeki beklenen firtina nedeniyle, Gökçeada ve Bozcaada ilçelerine yarin ve Pazar günü yapilmasi planlanan tarifeli feribot seferlerinin iptal edildigini duyurdu.

Konuyla ilgili olarak Gestas’tan yapilan açiklamada, “10-11 Aralik 2022 Cumartesi ve Pazar günleri Kabatepe-Gökçeada hattinda, tarifemizde bulunan planli tüm seferlerimiz olumsuz hava sartlarindan dolayi iptal edilmistir. 10.12.2022 Cumartesi (yarin) Geyikli-Bozcaada hattinda, Bozcaada’dan saat 07.00’de, Geyikli’den ise saat 08.00’de sefer yapilacak olup, tarifemizde bulunan planli tüm seferlerimiz olumsuz hava sartlarindan dolayi iptal edilmistir. 11.12.2022 Pazar günü Geyikli-Bozcaada hattinda, tarifemizde bulunan planli tüm seferlerimiz olumsuz hava sartlarindan dolayi iptal edilmistir” denildi.
Kaynak: İHA