EOSB'nin Büyüklügü 34 Milyon Metrekareye Ulasti

Eskisehir Organize Sanayi Bölgesi (EOSB) Yönetim Kurulu Baskani Nadir Küpeli, “EOSB’nin büyüklügü 34 milyon metrekareye ulasti” dedi.

EOSB'nin Büyüklügü 34 Milyon Metrekareye Ulasti
Eskisehir Vali Yardimcisi Ali Çetin’inin ziyaret ettigi EOSB Yönetim Kurulu Baskani Nadir Küpeli, Türkiye’nin en büyük OSB’si olma hedefleri dogrultusunda çalismalarini sürdürdüklerini söyledi.

Gerçeklesen ziyarette, yaptiklari çalismalar hakkinda konusan Küpeli, “Eskisehir OSB olarak 830 fabrika ve 47 bini askin çalisani ile sehrimizim ve ülkemizin kalkinmasina ciddi katkilar sunuyoruz. Ancak biz bunu yeterli bulmuyoruz. Binlerce insanin çalisacagi, milyonlarca dolarlik çok büyük yeni sanayi yatirimlarini hayata geçirmek için rezerv alanlarimizi valiligimizin destegiyle hizla hazirliyoruz. Bu yil içerisinde basta sayin Valimiz Erol Ayyildiz olmak üzere, ilgili tüm kamu kurumlarinin çok degerli katkilariyla OSB’nin büyüklügü 34 milyon metrekareye ulasti. Çalismalarimiz tamamlandiginda ana hedefimiz olan 50 milyon metrekare büyüklüge ulasip ülkemizin en büyük OSB’si olacagiz” dedi.



“Valilik olarak destegimiz devam edecek”

Eskisehir Vali Yardimcisi Ali Çetin, Eskisehir’in ülkenin sayili sanayi kentlerinden biri olmasinda Eskisehir OSB’nin payinin çok büyük oldugunu aktardi. Eskisehir OSB yönetiminin basarili bir yönetim anlayisi gösterdigini ileten Çetin, yürütülen çalismalar, projeler ile yeni yatirimlar kazandirilmasi noktasinda, ortaya konan performansin sehrin gelecegi açisindan sevindirici oldugunu söyledi.

Vali Yardimcisi Çetin, Eskisehir sanayisinin gelisimi için Valilik olarak tüm destekleri sunduklarini ifade ederek, Eskisehir OSB ile is birligi içinde çalismaya devam edeceklerini sözlerine ekledi.
Kaynak: İHA