Belediye Ek Hizmet Binasi, Saglik Merkezi Oluyor

Geyve Belediyesi, Alifuatpasa Mahallesinde bulunan Belediye Ek Hizmet Binasi olarak kullanilan binayi Il Saglik Müdürlügüne devretti.

Belediye Ek Hizmet Binasi, Saglik Merkezi Oluyor
Sakarya Il Saglik Müdürü Ögütlü, devir alinan binanin tadilat islemlerinin tamamlanmasiyla Geyve Ilçe Saglik Müdürlügünün buraya tasinacagini belirterek, “Ilçe saglik müdürlügümüzün yaninda burada bölge halkinin ihtiyaçlarina yönelik modern bir saglik hizmeti sunulmasini planliyoruz. Bu gibi hizmetlerin sunumunda yer sorunu önemli sorunlardan biri. Geyve Belediyesi’ne bu anlamli destekten dolayi tesekkür ediyoruz” dedi.

Geyve halkinin saglik hizmetlerine en hizli sekilde ulasmasi noktasinda yapilan tüm çalismalari desteklediklerini belirten Geyve Belediye Baskani Murat Kaya, “Her isin basi saglik. Bölgemizde hastanemizin yani sira koruyucu sagilik hizmetlerini de içine alan birinci basamak saglik hizmetlerinin ulasilabilir ve yaygin olmasi için elimizden gelen tüm destegi her zaman vermeye haziriz. Insallah burada açilacak saglik merkezimizde bölgemiz halkina güzel bir hizmet sunacak. Hayirli olsun” diye konustu.

Alifuatpasa’da bulunan binanin devir protokolünü Geyve Belediye Baskani Murat Kaya ile Il Saglik Müdürü Prof. Dr. Aziz Ögütlü imzaladi. Belediyede gerçeklesen imza törenine Baskan Kaya ve Il Saglik Müdürü Ögütlü’nün yani sira Halk Sagligi Hizmetleri Baskani Dr. Yasin Çatalbas, Saglik Hizmetleri Baskani Dr. Serdar Degirmenci, Halk Sagligi Baskan Yardimcisi Uzm. Dr. Selin Tunali Çokluk, Ilçe Saglik Müdürü Dr. Merve Kahraman ile Geyve Devlet Hastanesi Bashekimi Uzm. Dr. Semih Songür katildi.

Kaynak: İHA