Tahmazoglu Açiklamasi 'Vatandaslarimizin Rahatligi Ve Fikirleri Bizim Için Önemli'

Göreve geldigi günden bu yana sayisiz projelere imza atan Sahinbey Belediye Baskani Mehmet Tahmazoglu, ilçede yapilan çalismalari yakindan takip ediyor. Baskan Mehmet Tahmazoglu, ilçe halkinin konforu ve huzuru için imza attigi projelerle ilgili vatandaslari bilgilendirerek fikir alisverisinde bulunuyor.

Tahmazoglu Açiklamasi 'Vatandaslarimizin Rahatligi Ve Fikirleri Bizim Için Önemli'
Sik sik mahallerde ve çarsida esnaf, vatandas ve ögrencilerle bir araya gelen Sahinbey Belediye Baskani Mehmet Tahmazoglu, belediyenin yapmis oldugu çalismalar ve verilen hizmetlerle ilgili sohbete etti. Ilçede pek çok alanda yenilikler ve iyilestirmeler yapan Baskan Mehmet Tahmazoglu, çalismalari halkin gözünden degerlendirdiklerini ifade etti.

Güler yüzlü, hizli, kaliteli hizmet anlayisi ile çalistiklarini ifade eden Baskan Tahmazoglu, “Bir yandan Sahinbey’imizi imar edip gelecege hazirlarken diger yandan da vatandaslarin beklenti, görüs ve önerilerini yerinde belirleyerek vatandas gözüyle çalismalari degerlendiriyoruz. Onlarin rahatligi ve beklentileri bizler için çok önemli bu anlamda sik sik vatandaslarimizla ve ögrencilerimizle bir araya gelip onlarin fikirlerini ve düsüncelerini dinliyoruz. Onlarin düsüncelerine göre de çalismalarimizi sekillendiriyoruz” diye konustu.

Kaynak: İHA