'Avukatim' Dedi Kimligini Göstermedi, Dolandirici Oldugu Ortaya Çikti

Igdir’da polis ekiplerince avukat oldugunu söyleyip kimligini göstermeyen sahsin, yapilan incelemede avukat olmadigi ortaya çikti. Sahsin daha önce de, kendisini hakim ve askeri personel olarak tanitip esnafi dolandirdigi ögrenildi.

'Avukatim' Dedi Kimligini Göstermedi, Dolandirici Oldugu Ortaya Çikti
Edinilen bilgiye göre Igdir’da bir kafede kimlik kontrolü yapan polisler, yaninda avukat cübbesi bulunan bir kisiyi gördü. Polisler sahsin yanina giderek süphelendikleri kisiden kimligini göstermesini istedi. Yaninda avukat cübbesi bulunan S.B., avukat oldugunu ve kimlik ibraz etmeyecegini söyledi.

Bunun üzerine polisler S.B’den avukat kimligi göstermesini talep edince S.B., avukat kimligini de ibraz etmeyince emniyete götürüldü. Emniyette yapilan incelemede S.B.’nin avukat olmadigi ortaya çikti. Yapilan islemler sonunda S.B. hakkinda nitelikli dolandiricilik ve resmi belgede sahtecilik suçlamalarindan tutanak tutuldu. Adliyeye sevk edilen S.B. tutuklanarak cezaevine gönderildi. Igdir Barosunun da sahistan sikayetçi oldugu ögrenildi.

Ilk vukuati degil

Kendini avukat olarak tanitan S.B’nin 10 ay önce de Sanliurfa’nin Siverek ilçesinde, kendisini hakim ve askeri personel olarak tanitip, esnafi dolandirdigi ögrenildi.
Kaynak: İHA