Trafikte Kavga Ettigi Kisiye Araciyla Çarpti, Metrelerce Öteye Savurdu

Meksika’da yol verme kavgasinda araçtan inen sahsa diger soför araciyla çarpti. Çarpmanin etkisiyle metrelerce öteye firlayan kisi yere serildi. O anlar ise anbean kameraya yansidi.

Trafikte Kavga Ettigi Kisiye Araciyla Çarpti, Metrelerce Öteye Savurdu


Meksika’nin Metepec sehrinde trafikte yol verme kavgasinda, taraflardan biri digerini araciyla ezmeye çalisti. Kaza sonrasi taraflardan biri bulundugu araçtan inerek, diger araca tekme ve yumrukla saldirmaya basladi.

Saldiriya ugrayan aracin sürücüsü ise kendisine saldiran sahsin uzaklasmasinin ardindan hizla geri gelerek araciyla çarpti.

Çarpmanin etkisi ile metrelerce öteye firlayan adam, bir süre yerde kaldi. Ayaga kalkan adam kendisine çarpan araca yeniden saldirinca aracin sürücüsü, adama ikinci kez çarparak yere serdi. Ölümden dönen adamin arkadasi ise araciyla arkadasini korumakta basarisiz olurken, direksiyon kontrolünü kaybederek karsi seritte bulunan diger araçlarin arasina daldi. Olay ani ise çevrede bulunanlar tarafindan anbean kayit altina alindi.

Meksika Eyaleti Güvenlik Bakanligi tarafindan açiklamada, kazaya karisan taraflarin mala zarar verme ve kasten adam yaralama suçlarindan tutuklandigi bildirildi.

Aracin iki kez çarptigi kisinin hastanede tedavi altinda oldugu ifade edildi.
Kaynak: İHA