Moonbug Kids Çocuk Kanali, Tivibu'da Yayina Basliyor

Tivibu, dünyanin önde gelen çocuk içeriklerini yayinlayan Moonbug Kids kanalini platformuna dahil etti. Çocuk kanalinin okul öncesi çocuklara yönelik içerikleri Tivibu’nun 120 numarali kanalindan izlenebilecek.

Moonbug Kids Çocuk Kanali, Tivibu'da Yayina Basliyor


Türk Telekom’un dijital televizyon platformu Tivibu, dünyanin önde gelen okul öncesi çocuk içeriklerine sahip kanallarindan Moonbug Kids’i platformuna dahil etti. Candle Media’nin bir yan kurulusu olan Moonbug Entertainment’in sahibi oldugu kanal, Türkiye’ye özel yerellestirilmis içerikleri ve dünyaca bilinen çocuk sovlariyla Tivibu’nun 120 numarali kanalindan izleyiciye ulasacak.

“Türkiye’nin zengin çocuk içeriklerine sahip platformuyuz”

TV/OTT Içerik ve Platform Yönetimi Direktörü Emre Botan Kümet, “Dijital TV platformumuz Tivibu ile müsterilerimize gelismis bir izleyici deneyimi sunarken, yaptigimiz is birlikleriyle yeni içerikler konusunda platformumuzu zenginlestiriyoruz. CoComelon, Blippi gibi dünyanin önde gelen çocuk içeriklerini sunan Moonbug Kids ile is birligimizden mutluluk duyuyoruz. Moonbug Kids’i bünyemize katarak çocuk kanallari sayimizi 11’e çikarirken izleyicilerimize binlerce çocuk içerigini diledikleri anda izleme imkâni sunan Seç Izle servisimizi çok sevilen yeni içeriklerle daha da güçlendirdik. Çocuklar, kanal yayininin yani sira kanalin zengin içeriklerini ‘durdur-izle’, ‘7 güne kadar geri al izle’, ‘seç izle’ gibi teknolojik özellikleri kullanarak izleme imkânina sahip olacak. Türkiye’nin lider teknoloji sirketi olarak, teknoloji bilgi birikimimizi aktardigimiz dijital TV platformumuz ile en genis yelpazede içerigi izleyicilerimize sunmaya devam edecegiz" dedi.



Moonbug Entertainment EMEA ve APAC Genel Müdürü Nicolas Eglau, “Tamamen yerellestirilmis Moonbug Kids’in Türkiye’deki lansmani, lineer TV kanallarimizin Avrupa, Orta Dogu, Afrika ve Asya, Pasifik bölgelerindeki yayilimi için önemli bir adimdir. Is birligimizi ve sundugumuz içerikleri yeni kitleye ulastirmanin heyecani içerisindeyiz” dedi.

Kaynak: İHA