ALO 153'Teki Çagrilari Milletvekilleri Cevapladi

Samsun Büyüksehir Belediyesi ALO 153 Kent Yönetim Merkezi’nde çagri operatörünün yerine geçen AK Parti Samsun Milletvekilleri Ahmet Demircan ve Orhan Kircali vatandasin talebini alip, ilgili birime yönlendirdi.

ALO 153'Teki Çagrilari Milletvekilleri Cevapladi
Büyüksehir Belediye Baskani Mustafa Demir, Ilçe Toplu Ulasim Transfer Merkezi’nin açilisi sonrasinda AK Parti Samsun Milletvekilleri Ahmet Demircan, Orhan Kircali ve beraberindekilerle birlikte ALO 153 Kent Yönetim Merkezi’ni ziyaret etti. Baskan Demir, heyete Kent Yönetim Merkezi’nde hem trafigin yönetildigini hem de 17 ilçedeki vatandaslarin taleplerinin burada toplandigini söyledi.



‘Akilli Sehir Trafik Güvenligi Projesi’nin Türkiye’ye örnek oldugunu söyleyen ve proje ile ilgili bilgi veren Baskan Demir, an itibariyle Atatürk Bulvari’ndan 85 bin araç geçisi oldugunu ifade etti.

Alo 153 Kent Yönetim Merkezi’nde teknik destek ve acil durum merkez ofisi, operasyon merkezi, çagri merkezi, OCC sef odasi, toplanti odasi, UPS ve sistem odasi, sistem sogutma odasi ve personel odasi gibi bölümlerin yer aldigini dile getiren Baskan Demir, misafirlerine Çagri Merkezi’nin oldugu alani da gezdirdi. Burada Milletvekilleri Ahmet Demircan ve Orhan Kircali gelen çagrilari cevaplandirdi. Vatandaslarin talepleri alinarak aninda ilgili birime yönlendirildi.

Merkezi çok begendiklerini ifade eden AK Parti Samsun Milletvekili Ahmet Demircan, "ALO 153 Kent Yönetim Merkezi hizmeti vatandasin ayagina götürerek, vatandasin zaman kaybetmesini önlüyor, güvenilir ve kolay ulasabilir bir yönetim anlayisini hakim kiliyor. Baskanimizi tebrik ediyoruz. Çok güzel bir merkez burasi" dedi.

AK Parti Samsun Milletvekili Orhan Kircali da, ayni duygulari dile getirerek, Baskan Mustafa Demir’i tebrik etti.
Kaynak: İHA