Sinif Arkadaslarini Darp Eden 4 Ögrenci Gözaltina Alindi

Zonguldak’in Eregli ilçesinde sinif arkadaslarini darp edip kameraya kaydeden 4 ögrenci, polis tarafindan gözaltina alindi.

Olay, ilçedeki bir meslek lisesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, sinifta M.D., Y.U., C.E. ve ismi ögrenilemeyen bir ögrenci tarafindan sikistirilan N.G., dakikalarca tekme, tokat ve yumruk atilarak darp edildi. Ardindan grup çocuga zorla sinav çektirip siddet uygulamaya devam etti. Yasananlari telefonla kaydeden 4 ögrenci, N.G.’nin tüm israrlarina ragmen kendisini birakmadi.

Çekilen videolarin ortaya çikmasinin ardindan Kdz. Eregli Kaymakamligi olaya iliskin olarak adli ve idari sorusturma baslatilmasi talimati verdi. N.G.’nin ailesi de savciliga giderek suç duyurusunda bulundu. Kdz. Eregli Cumhuriyet Bassavciligi yürütülen sorusturma kapsaminda aksam saatlerinde olaya karisan 4 ögrenci hakkinda gözalti karari verdi. Kdz. Eregli Ilçe Emniyet Müdürlügü’ne bagli polis ekipleri sinif arkadaslarini dakikalarca darp edip videoya kaydeden 4 ögrenciyi evlerinden gözaltina aldi.
Kaynak: İHA