Milli Karatecinin Biçaklanmasi Ile Ilgili 2 Süpheli Gözaltina Alindi

Kocaeli’nin Izmit ilçesinde düzenlenen karate turnuvasina katilmak üzere Bursa’dan gelen ve Türkiye Ümitler ve Gençler Karate Sampiyonasi’nda +80 kilo komite kategorisinde Türkiye sampiyonu oldugu ögrenilen 20 yasindaki Umut Eren Gündog’un, arkadaslari ile dolasmak üzere çiktigi Izmit Yürüyüs Yolu’nda biçaklanmasi ile ilgili 2 süpheli gözaltina alindi

Milli Karatecinin Biçaklanmasi Ile Ilgili 2 Süpheli Gözaltina Alindi
Olay dün saat 20.00 siralarinda Izmit Karabas Mahallesi Yürüyüs Yolu Hürriyet Caddesi üzerinde meydana geldi. Alinan bilgiye göre olayda iki grup arasinda omuz atma meselesi nedeniyle tartisma çikti. Çikan tartismanin kavgaya dönüsmesi üzerine taraflardan biri yol üzerindeki bir restorandan aldigi biçakla Umut Eren Gündog (20) isimli sahsa saldirdi. Sirtindan ve kalçasindan biçaklanarak yaralanan Gündog, Leyla Atakan Caddesi’ne kadar kaçarak orada yere yigildi. Ihbar üzerine olay yerine çok sayida polis ve saglik ekibi sevk edildi.

Sirtindan ve kalçasindan yaralanan Gündog ambulansla Kocaeli Devlet Hastanesine kaldirilarak tedavi altina alindi. Bursa Büyüksehir Belediye Spor’un milli karatecisi olan ve Ümit Eren Gündog’un Izmit Sehit Polis Recep Topaloglu Spor Salonu’nda devam eden Türkiye Ümitler ve Gençler Karate Sampiyonasi’nda +80 kilo komite kategorisinde Türkiye sampiyonu oldugu ve devam eden turnuvalar nedeniyle Izmit’te oldugu ögrenildi. Polis ekipleri olayin ardindan kaçan sahislarin yakalanmasi için çalisma baslatti. Olayi gerçeklestirdigi tespit edilen süpheli E.C.A. ve E.A. isimli sahislar yakalanarak gözaltina alindi. Sahislar emniyetteki islemlerinin tamamlanmasinin ardindan adliyeye sevk edilecegi ögrenildi.
Kaynak: İHA