Motosiklet Ile Otomobil Kafa Kafaya Çarpisti Açiklamasi 1 Ölü

Kagithane’de ters yönden giden motosikletli kurye ile otomobil kafa kafaya çarpisti. Kazada kurye Kadir Gulberdiyev hayatini kaybederken, otomobil sürücüsü ifadesi alinmak üzere polis ekipleri tarafindan gözaltina alindi.

Motosiklet Ile Otomobil Kafa Kafaya Çarpisti Açiklamasi 1 Ölü
Kaza, Gürsel Mahallesi Aylin Sokak’ta saat 22.00 siralarinda meydana geldi. Iddiaya göre, Hürrem Öztürk’ün kontrolündeki 22 AU 622 plakali otomobil ile ters yönden gelen Türkmenistan uyruklu Kadir Gulberdiyev (25) kullandigi motosiklet kafa kafaya çarpisti. Çarpismanin siddetiyle motosiklet ve otomobil kullanilamaz hale gelirken yola savrulan kurye Kadir Gulberdiyev agir yaralandi.

Çevredekilerin ihbari üzerine olay yerine polis ve saglik ekipleri sevk edildi. Saglik ekipleri yaptiklari kontrollerde kurye Kadir Gulberdiyev’in hayatini kaybettigini belirledi. Otomobil sürücüsü Hürrem Öztürk polis ekipleri tarafindan ifadesi alinmak üzere gözaltina alindi.

Polis ekipleri ise olay yerinde herhangi bir baska olumsuzluk yasanmamasi için kaza yerini yaya ve araç trafigine kapatti.

Polis ekiplerinin olay yerindeki incelemelerinin ardindan kuryenin cesedi cenaze araciyla morga kaldirildi.

Çalismalarin tamamlanmasinin ardindan yol, tekrar araç trafigine açildi.
Kaynak: İHA