Haramidere'de Tirin Çarptigi Elektrikli Bisiklet Sürücüsü Öldü

E-5 Karayolu Haramidere mevkiinde seyir halindeki tir, bir elektrikli bisiklet sürücüsüne çarpti. Kafasina aldigi darbeyle agir yaralanan sürücü kaldirildigi hastanede hayatini kaybederken, vatandaslarin kaza sonrasinda yaraliya kalp masaji yaptigi anlar cep telefonu kamerasina yansidi.

Haramidere'de Tirin Çarptigi Elektrikli Bisiklet Sürücüsü Öldü
Kaza, saat 16.30 siralarinda E-5 Karayolu Haramidere mevkii Avcilar istikametinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, C.G. idaresindeki 34 PIN 17 plakali tir, elektrikli bisiklet sürücüsü Sahin Bozkurt’a arkadan çarpti. Kazada kafasina aldigi darbeyle yere savrulan Bozkurt, agir sekilde yaralandi. Olayi gören çevredeki vatandaslar, durumu hemen 112 Acil Servis ve polis ekiplerine haber verdi. Saglik ekipleri gelene kadar bir vatandas, Bozkurt’a kalp masaji yapti. Daha sonra saglik ekipleri tarafindan ambulansla hastaneye kaldirilan Bozkurt’un hayatini kaybettigi ögrenildi.

Yaralinin yerde hareketsiz sekilde yattigi o anlar çevredeki vatandaslar tarafindan cep telefonu kamerasina saniye saniye kaydedildi.
Kaynak: İHA