Basarilariyla Öne Çikan BARÜ'lü Mezunlar Is Basi Yapiyor

Bartin Üniversitesi (BARÜ) Saglik Hizmetleri Meslek Yüksekokulu ile Ulus Meslek Yüksekokulundan mezun olan 89 kisinin kamuda istihdam edilmek üzere atamasi yapildi.

Basarilariyla Öne Çikan BARÜ'lü Mezunlar Is Basi Yapiyor
Yüksekögretim Kurulunun (YÖK) istihdam odakli politikalari çerçevesinde ögrencilerini tüm çalismalarinin merkezine alan Bartin Üniversitesinden (BARÜ) yeni basari haberleri gelmeye devam ediyor.

Kamu Personel Seçme Sinavi (KPSS) yerlestirme tercih islemlerinin açiklanmasiyla BARÜ Saglik Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Evde Hasta Bakimi Programindan 34, Yasli Bakim Programindan 4, Tibbi Dokümantasyon ve Sekreterlik Programindan 36 ile Ilk ve Acil Yardim Programindan 10 kisinin atamasi gerçeklestirildi.

Ayrica Ulus Meslek Yüksekokulu Tapu ve Kadastro Programindan 5 kisinin de aralik ayinda yapilan atamalarda kamuda istihdami saglandi.

Atamasi yapilan mezunlari tebrik eden BARÜ Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun “Bartin Üniversitesi olarak ögrencilerimizi yetkin ve donanimli bireyler olarak yetistirmek için büyük gayret sarf ediyoruz. Kararli ve azimli çabalarimizi sadece egitim-ögretim dönemleri boyunca degil, ögrencilerimizi mezun ettikten sonra da sürdürüyoruz. Bartin Üniversitesinin tüm bilesenleriyle büyük bir aile oldugu bilincindeyiz. Basarilarinin bir ömür boyu sürmesini diledigimiz ögrencilerimizin ulastiklari basarilarla gurur duyuyoruz. Bu düsüncelerle mezunlarimizi ve ailelerini tekrar tebrik ediyorum. Ögrencilerimizi gelecege hazirlama noktasindaki gayretleri için akademik ve idari insan kaynagimiza da tesekkür ediyorum” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA