Otoyolda Alevlere Teslim Oldu, Içindeki Koyun Ve Keçiler Son Anda Kurtarildi

Anadolu Otoyolu Sakarya geçisinde bir araçta yangin çikti. Alevlere teslim olan araçtaki kisilerin yara almadan atlattigi olayda, araç içerisinde bulunan 2 koyun ve 2 keçi de son anda kurtarildi. Hayvanlarin kurtarilarak hafif ticari araca yüklendigi anlar cep telefonuyla kaydedildi.

Otoyolda Alevlere Teslim Oldu, Içindeki Koyun Ve Keçiler Son Anda Kurtarildi
Yangin, Anadolu Otoyolu Sakarya geçisi Akyazi mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Istanbul istikametine dogru seyir halinde bulunan ve içerisinde 2 koyun ile 2 keçinin yüklü bulundugu araçta henüz bilinmeyen bir sebepten dolayi yangin çikti. Yangini fark eden sürücü araci emniyet seridine çekti. Kisa sürede alev topuna dönen araç içerisinde bulunan koyun ve keçiler ise vatandaslarin da yardimiyla kurtarildi. Kurtarilan hayvanlar, hafif bir ticari araca yüklendi. O anlar da cep telefonu kamerasiyla saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde, alevlerin yükseldigi araçtan kurtarilan hayvanlarin, hafif ticari araca yüklendikleri anlar yer aldi.

Konunun haber verilmesi üzerine bölgeye sevk edilen itfaiye ekiplerince yangin söndürüldü. Aracin kullanilamaz hale geldigi yanginla ilgili inceleme baslatildi.
Kaynak: İHA