Mugla Engelliler Derneginden 'Engelsiz Yilbasi' Eglencesi

Mugla Engelliler Dernegi tarafindan, Mugla’daki engelliler için yilbasi eglencesi düzenlendi.

Mugla Engelliler Derneginden 'Engelsiz Yilbasi' Eglencesi
Mugla’daki engelliler için her yil geleneksel olarak düzenlenen ‘Engelsiz Yilbasi Eglencesi’ Mugla Ögretmenler Evi’nde düzenlendi.

Engelli bireyler etkinlikte doyasiya eglenirken, Mugla Engelliler Dernegi tarafindan gecenin sonunda pasta kesildi. Amaçlarinin ‘farkindaligin farkina vardirtmak’ olduguna belirten Mugla Engelliler Dernegi Baskani Emine Çakiroglu, "2022 yili geride birakip 2023 yilina girerken, engellilerimizi sosyal hayatin içine çekip, yasama sevinçlerine katkida bulunmak amaciyla engelsiz yilbasi etkinligi adi altinda bir eglence düzenledik. Buradaki amacimiz kis sartlarinda üyelerimizi, engellilerimizi evlerinden çikarip, bir araya getirip gönüllerince eglenmesini saglamak. Bu etkinligimize protokolümüzü, tüm Muglamizi davet ettik. Amacimiz, farkindaligin farkina varilmasini saglamak oldugu için bu tür etkinliklerde de, sadece 3 Aralik ya da 10 Mayislar da degil yilin her ayi, 365 günü yanimizda görmek istiyoruz. Sadece dernek üyelerimizi degil, tüm halkimizi çagirdik. Sali günleri de Kisla Parki’ndaki Mugla Engeliler Dernegimiz açik. Saat 13.00 itibari ile gün sonuna kadar gönül dostlarimizi çayimizi, kahvemizi içmeye bekliyoruz” dedi.

Etkinlige Mugla Büyüksehir Belediye Baskan vekili Cumhur Çoban, Mentese Belediye Baskani Bahattin Gümüs, Muglaspor Baskani Ali Çakir, Engelliler ve aileleri katildi.

Kaynak: İHA