Yalova'da 'Akran Zorbaligina Karsi Mücadele Ve Ailenin Rolü' Semineri

Yalova Belediyesi ve Yalova Üniversite tarafindan ortaklasa ‘Akran Zorbaligina Karsi Mücadele ve Ailenin Rolü’ adli seminer düzenlendi.

Yalova'da 'Akran Zorbaligina Karsi Mücadele Ve Ailenin Rolü' Semineri
Gaziosmanpasa Mahallesi’nde bulunan YASMEK’te gerçeklestirilen seminere kursiyerler ve vatandaslar dinleyici olarak katildi.

Gerçeklestirilen seminere Sosyal Hizmet Bölümü Ögretim Görevlisi Metin Öksüz ile birlikte Yalova Üniversitesi ögrencileri de katilim sagladi. Seminer sonrasi sanatçi Bayram Ali Ugip katilimcilara mini bir konser verdi.

Yalova Üniversitesi Insan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Sosyal Hizmet Bölümü Dr. Pinar Kütük, seminere katilim saglayanlara akran zorbaliginin çocuklar üzerinde olan ruhsal durumu, uyumu, günlük yasami, sosyal islevsellik ve akademik becerilerinin olumsuz etkileri ve bunun engellenmesi yönünde bilgilendirmelerde bulundu. Gerçeklestirilen seminer hakkinda bilgiler veren Yalova Belediyesi yetkilileri, “Yalova Belediyesi ve Yalova Üniversitesi olarak bir çok konuda çalismalar yürütmekteyiz. Bu çalismalar dogrultusunda ögrencilerimize her konuda destek vermekteyiz. Üniversite bölüm ögrencilerimizde gerçeklestirecekleri seminer öncesi Kadin ve Aile Hizmetler Müdürlügümüze geldiler ve bizlerden destek istediler. Yalova Belediyesi Kadin ve Aile Hizmetler Müdürlügü bünyesinde kurs alan kursiyerlerimizi ve vatandaslarimizi seminere davet ettik. Seminerimize gelen ve bilgiler aktaran basta Yalova Üniversitesi Insan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Sosyal Hizmet Bölümü Dr.Pinar Kütük’e, Sosyal Hizmet Bölümü Ögretim Görevlisi Metin Öksüz’e, ögrencilerimize, seminer sonrasi bizlere mini bir konser veren Bayram Ali Ugip’e ve tüm katilimcilarimiza tesekkür ederiz” dedi.

Kaynak: İHA