Kan Bagisi Farkindalik Kampanyasi Ilgi Gördü

Süleymanpasa Belediyesi ve Kizilay Tekirdag Subesi isbirligi ile üniversite ögrencilerine yönelik kan bagisi kampanyasi düzenlendi. Belediye Baskani Cüneyt Yüksel de kampanyaya destek verdi.

Kan Bagisi Farkindalik Kampanyasi Ilgi Gördü
Degirmenalti Mahallesi’nde, Namik Kemal Üniversitesi karsisinda bulunan Süleymanpasa Belediyesi Ahmet Erensoy Gençlik Merkezinde düzenlenen kan bagisi kampanyasina üniversite ögrencileri büyük ilgi gösterdi. Çok sayida ögrenci, gün boyu süren etkinlikte kan bagisi yaparak kampanyaya destek oldu.

Kizilay Tekirdag Subesi gönüllüleri, Ahmet Erensoy Gençlik Merkezinden faydalanan üniversite ögrencilerine gün boyunca bilgilendirmede bulunarak hem Kizilay’in çalismalarini hem de kan bagisinin fiziksel ve ruhsal faydalarini üniversite gençligi ile paylastilar.

Süleymanpasa Belediye Baskani Cüneyt Yüksel de Ahmet Erensoy Gençlik Merkezine gelerek etkinlige katki verdi. Yüksel, sosyal medya hesaplarindan yayinladigi video ve içeriklerle de kan bagisi yapmak isteyen herkesi kampanyaya katilmaya davet etti.

Konuyla ilgili açiklamada bulunan Baskan Yüksel, “Namik Kemal Üniversitesi ögrencilerimize yönelik olarak Kizilay Tekirdag subemizle birlikte kan bagisi farkindaligi olusturmak amaciyla gerçeklestirdigimiz etkinligimize katkida bulunmak için Ahmet Erensoy Gençlik Merkezimizde ögrenci kardeslerimizle ve Kizilay gönüllülerimizle bir araya geldik. Kan bagisi biz saglikli bireyler için sadece 15 dakikalik bir süreç. Ancak bir baskasi için bir ömür anlamina gelebilir. Bu vesileyle bir kez daha Kizilay’in fedakâr çabalarina sükranlarimizi sunuyor, kan bagisinin hayat kurtaracagini hatirlatarak tüm hemsehrilerimizi bu konuda duyarli olmaya davet ediyoruz” diye konustu.

Kaynak: İHA