Genç Yesilay Kulübünden Farkindalik Etkinligi

Eskisehir Anadolu Üniversitesi Genç Yesilay Kulübü, teknoloji bagimliligi konusunda farkindalik olusturmak amaciyla “Telefonu Birak Kitaba Bak” etkinligi düzenledi.

Genç Yesilay Kulübünden Farkindalik Etkinligi
Anadolu Üniversitesi Genç Yesilay Kulübünün teknoloji bagimliligi hakkinda farkindalik olusturmak ve insan hayatina dokunabilmek amaciyla geleneksel olarak düzenledigi 5. “Telefonu Birak Kitaba Bak” etkinligi Anadolu Üniversitesi Ögrenci Merkezi fuaye alaninda gerçeklestirildi.

Etkinlikte kitap çekilisi yapilarak 3 ögrenciye kitap hediye edildi.

“Pek çok bagimliliga dikkat çekmeye çalisiyoruz”

Etkinlikte konusan Anadolu Üniversitesi Genç Yesilay Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Feyza Müezzinoglu, “Genç Yesilay olarak bagimliliklara dikkat çekiyoruz. Fakat herkesin bildiginin aksine sadece sigara alkol gibi bagimliliklara degil bunlarin yani sira teknoloji bagimliligi, iliski bagimliligi, alisveris bagimliligi gibi pek çok bagimliliga da dikkat çekmeye çalisiyoruz. Üniversite ögrencileri olarak hep birlikte telefonlarimizi bir saatligine kenara birakiyoruz. Hep beraber kitap okuyoruz. Hem kitap okuma farkindaligi olusturuyoruz hem de üniversite ögrencileri olarak teknolojiden bir saatte olsa uzak kalmaya çalisiyoruz. Sadece bizler için degil buradan geçen insanlar için de büyük bir farkindalik olusuyor” dedi.

Kaynak: İHA