Esenyurt'un Ilk Sosyal Tesisi Açildi

Esenyurt Belediye Baskani Kemal Deniz Bozkurt’un vaatleri arasinda yer alan sosyal tesis projelerinin ilki hayata geçirildi. Âsik Veysel Mahallesi’nde açilan Havana Park Kafe ve Restoran, vatandaslara lezzetli yemekleri ve uygun fiyatlariyla hizmet veriyor.

Esenyurt'un Ilk Sosyal Tesisi Açildi
Ilçeye bir ilki daha kazandiran Esenyurt Belediye Baskani Kemal Deniz Bozkurt, bir vaadini daha hayata geçirdi. Daha önce sosyal tesis bulunmayan ilçede Âsik Veysel Mahallesi Havana Park’inin içerisinde hizmete baslayan Havana Park Kafe ve Restoran, lezzetli menüsü ve uygun fiyatlariyla hizmete açildi. Tesis, kahvalti ve aksam yemegi hizmetiyle ayni anda yüz misafiri agirlayabilme kapasitesiyle, günde ortalama bin kisiye hizmet veriyor.

Evcil hayvani olan vatandaslara kolaylik

Ahsap ve modern mimarinin iç içe geçtigi kahverengi ve yesil salon olmak üzere kafe ve restoran bölümünden olusan sosyal tesiste, ücretsiz otopark da bulunuyor. Ferah ve sik tasariminin yani sira bahçesinde yürüyüs alani bulunan tesis, çocuk oyun parki ve evcil hayvan gezdirme alani ile Esenyurtlulara konfor sagliyor. Vatandaslar 08.30-22.00 saatleri arasinda tesisten faydalanabilir.
Kaynak: İHA