Bakan Kurum Rol Aldigi 'Çevre Müfettisi' Filmini Paylasti

Çevre, Sehircilik ve Iklim Degisikligi Bakani Murat Kurum, sosyal medya hesabindan kendisinin de rol aldigi ‘Çevre Müfettisi’ adli kisa filmi paylasarak, ‘Baska dünya yok’ ifadelerini kullandi.

Bakan Kurum Rol Aldigi 'Çevre Müfettisi' Filmini Paylasti
Bakan Kurum’un da rol aldigi kisa filmde çevre müfettisi Ayse, mahallesinde çevreyi kirletenleri uyarip, tekrari halinde Alo 181’e bildiriyor. Ayse, çevre teftisi sirasinda çöplerini ayristirarak geri dönüsüm kutusuna atan Tahsin amcayi görünce tesekkür ederek, sergiledigi örnek davranisi ilgili mercilere iletecegini söylüyor. Çevre müfettisi Ayse, konusmasi bekledigi etkiyi olusturmasa da Çevre, Sehircilik ve Iklim Degisikligi Bakani Murat Kurum ile mahalleye gelince herkesi sasirtiyor.

Çöplerini ayristiran Tahsin amcayi örnek davranisindan dolayi tebrik eden Bakan Kurum, “Tahsin Bey hem sizi tebrik ediyorum hem de çok tesekkür ediyorum. Ayse sizden bana bahsetti. Çöpleri her gün böyle ayristirmaniz gerçekten çok degerli. Sayenizde gençlerimize tertemiz bir dünya birakacak, ayni zamanda da geri dönüsüm oranlarimizin artirilmasiyla birlikte ülke ekonomisine katki saglayacagiz. Bu çerçevede Sifir Atik projemiz çok önemli. Bu dünyaya iyi bakmamiz lazim. Çünkü baska dünya yok. Degerli esnaf kardeslerim; lütfen hem Tahsin Bey için hem de bu durumu fark etmemizi saglayan çevre müfettisimiz için hepinizden bir alkis istiyorum” ifadelerini kullaniyor.

Bakan Kurum, kisa filmi sosyal medya hesabindan paylasti.
Kaynak: İHA