Kaza Sonrasi Trafik Polislerinden Örnek Davranis

Çorum’da yaralamali bir trafik kazasi sonrasi, trafik polisinin diger sürücüler için gösterdigi hassasiyet dikkat çekti.

Kaza Sonrasi Trafik Polislerinden Örnek Davranis
Polisler, diger sürücülerin can ve mal kaybina neden olabilecegi ihtimalini düsünerek kaza sonrasi yola dökülen cam kiriklarini, ellerine aldiklari süpürge ile temizlediler.

Kaza, Çorum - Iskilip yolunda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Ferhat A. Idaresindeki 19 PE 185 plakali otomobil ile Tugrul Ö. Idaresindeki 19 TH 239 plakali araç ile çarpisti. Çarpismanin etkisiyle sürücü Tugrul Ö. ve ayni araçta yolcu olarak bulunan 2 kisi yaralandi. Yoldan geçen sürücülerin ihbari üzerine kaza yerine çok sayida 112 saglik ekipleri ve polis ekibi sevk edildi. Yaralilar 112 saglik ekiplerinin kaza yerinde ilk müdahalesinin ardindan Hitit Üniversitesi Erol Olçok Egitim ve Arastirma Hastanesine kaldirilarak tedavi altina alindi. Kaza sonrasi her iki araçtan yola dökülen camlari fark eden 2 trafik polisi, trafik güvenligini aldiktan sonra diger sürücülerin araçlarinin ya da kendilerinin zarar görmemesi adina yol kenarindaki benzinlikten temin ettikleri süpürge ile yoldaki cam kiriklarini temizledi.

Polisler, yol temizleme isleminin ardindan trafigi tekrar açarak sürücülerin geçisini sagladi.
Kaynak: İHA