Bandirma'da Isverenlere Tesvik Hakkinda Bilgilendirme Semineri

Balikesir’in Bandirma ilçesinde Balikesir Serbest Mali Müsavirler Odasi tarafindan IS-KUR ve Sosyal Güvenlik Kurumu tarafindan, ISKUR ve SGK mevzuatinda güncel uygulamalar ve isverenlere tesvikler hakkinda bilgilendirme semineri yapildi.

Bandirma'da Isverenlere Tesvik Hakkinda Bilgilendirme Semineri


Istihdamin arttirilmasi amaciyla hazirlanmis olan kanunlar çerçevesinde isverenler tesviklerle, istihdam artisinda katkida bulunan isyerleri, her ay sigortalilari adina yatirmakta oldugu isveren priminde tesvik, destek ve indirimden yararlanabilmeleri için isverenlere bilgilendirme toplantisi Bandirma Santral Kültür Merkezinde gerçeklesti. Seminerin açilis konusmasini Balikesir Serbest Mali Müsavirler Odasi Ertug Aslan, “Sizlerle birlikte olmanin mutlulugunu yasiyorum. Kis dönemiyle birlikte odamiz olarak egitim faaliyetlerine hiz veriyoruz. Bugünkü seminerimizde ISKUR ve SGK bizlere farkindalik olusturacak. Seminerin ana basliklari, meslek mensuplarinin EYT karsisindaki durumu, sermaye sirketi ve yöneticilerin 4a/4b sigortaliligi, sonradan verilen bildirimlerde kayit ve inceleme, SGK idari para cezalarinda indirim/pismanlik ve islah hükümleri, SGK denetimleri islem süreçleri, ISKUR uygulamalari ve güncellemeleri gibi konular yer aliyor. Egitimleri veren arkadas her zaman diyor ki hep Balikesir merkezde oluyor dedigi için biz de Bandirma’da egitim verelim istedik. Katilimlariniz için çok tesekkür ederim” dedi.

Açilis konusmasinin ardindan Balikesir SGK Il Müdürü Muhammed Siddik Polat ve Balikesir ISKUR Il Müdürü Nazim Balci sunumlarini gerçeklestirdi.
Kaynak: İHA