Sis Görüs Mesafesini Düsürdü Kazalar Ardi Ardina Geldi

Kirsehir’de, dün aksam saatlerinde etkili olmaya baslayan sis nedeniyle görüs mesafesi 5 metrenin altina düserken, kentte çok sayida trafik kazasi meydana geldi.

Sis Görüs Mesafesini Düsürdü Kazalar Ardi Ardina Geldi
Iç Anadolu Bölgesinde etkili olan sis nedeniyle hayat Kirsehir’de olumsuz sekilde etkilendi. Trafik isiklari neredeyse görünmez hale gelirken, sürücüler bazi bölgelerde flasörlerini yakarak ilerlemek zorunda kaldi. Cadde ve sokaklarin büyük bölümünde etkili olan sis nedeniyle sürücüler farlarini ve flasörlerini yakarak ilerlerken, yayalar için de zorlu anlar yasandi. Özbag beldesinde asiri süratli otomobil sisin de etkisiyle isiklarda duramayarak önünde bekleyen otomobile arkadan çarpti. Mucur ilçesinde ise gece geç saatlerde hafif ticari aracin çarptigi yaya yasamini yitirdi.

Kirsehir’de yüksek kesimlerde etkisini daha fazla gösteren sis iç kesimlerde de etkinligini sabah saatlerine dek sürdürdü. Meteoroloji ise saganak yagis ve sonrasinda kar firtinasi uyarisinda bulundu.
Kaynak: İHA