Harlek Termal Otel'de 'Türk Gecesi Ve Yemekleri Günü' Basladi

Kütahya’nin termal bölgesi Ilica’da faaliyet gösteren Harlek Termal Otel’de ’Türk gecesi ve yemekleri günü’ etkinligi basladi.

Harlek Termal Otel'de 'Türk Gecesi Ve Yemekleri Günü' Basladi
Ünlü sef Orhan Akgün ve 18 kisiden olusan ekip, otel müsterilerine her hafta cumartesi günleri damaklari çatlatan yemekleri sunuyor. Etkinligin ilki Otel Müdürü Engin Umur’un alkisli starti ile basladi.

Orhan Usta ve ekibi de otel müsterilerini yemek salonuna alkislarla davet etti.

Sef Akgün, "Ekibimle birlikte artik Harlek Termal Otel’deyim. Ayrica cumartesi günleri gerçeklestirecegimiz Türk yemekleri günü ayri bir damak tadina sahne olacak. Türk yemekleri gecemiz bugün 150 çesit ile ile basladi" dedi.

Otel Harlek Müdürü Engin Umur, "Harlek markasi büyümeye devam ediyor. Orhan Akgün uluslararasi bir sefdir. Onu arimiza katmanin sevincini yasiyoruz. Ekinligimizin ayri bir özelligi de bu hafta Yerli Mali Haftasi olmasidir. Her hafta Cumartesi günleri Türk gecesi ve yemekleri günümüz devam edecektir" diye konustu.

Otel müsterilerinden Mehmet Ekinci de, Harlek’te basta sifali sulari olmak üzere yemeklerinden ve sunulan hizmetlerinden memnun oldugunu ifade etti.

Kaynak: İHA