Denizli'de Hava Sicakliklari 6 Ile 12 Derece Düsecek

DENIZLI – Meteoroloji 5. Bölge Müdürlügü tarafindan yapilan açiklamaya göre, Denizli, Afyonkarahisar ve Usak’ta hava sicakliklarinin 19 Aralik 2022 tarihinden itibaren 6 ile 12 derece arasinda azalmasi bekleniyor.

Denizli'de Hava Sicakliklari 6 Ile 12 Derece Düsecek


Meteoroloji 5. Bölge Müdürlügü tarafindan yayimlanan açiklamaya göre, 19 Aralik 2022 Pazartesi gününden itibaren Denizli, Afyonkarahisar ve Usak’ta soguk havanin etkisine girecegi tahmin ediliyor. Hava sicakliklarinin 6 ila 12 derece azalmasi bekleniyor. Rüzgarin Pazartesi gününden itibaren bölgede kuzey ve kuzey dogu yönlerinden yer yer kuvvetli sekilde esecegi tahmin ediliyor. Afyonkarahisar’in yüksek kesimlerinde karla karisik yagmur ve kar yagisi, iç ve yüksek kesimlerde pus, yer yer sis hadisesi bekleniyor. Ulasimda aksamalara ve diger olumsuzluklara karsi tedbirli olunmasi seklinde açiklandi.

Pazartesi günü hava sicakliklari

Meteoroloji tarafindan açiklanan bilgiye göre, önümüzdeki hafta bölgede gecenin en düsük ve günün en yüksek hava sicakliklari; Pazartesi günü Afyonkarahisar 4-8, Denizli 11-17, Usak 6-11 derece olarak beklenmektedir. Ani sicaklik degisimleri ve kuvvetli meteorolojik hadiseler ile ilgili Meteoroloji 5. Bölge Müdürlügü’nün yayinlayacagi tahmin raporlarinin dikkatle takip edilmesini belirtti.

Kaynak: İHA