Yener Gölbasi Açiklamasi 'Sahne Videolarim Için Ekip Kuracagim'

Sahne performansiyla büyük begeni toplayan ve ünü tüm Türkiye’ye yayilan türkücü Yener Gölbasi hedef büyüttü. Genç sanatçi, sahne videolari için profesyonel ekip kurmaya hazirlandigini açikladi.

Yener Gölbasi Açiklamasi 'Sahne Videolarim Için Ekip Kuracagim'
Güçlü sesi ve kendine has yorumuyla kisa sürede hatiri sayilir bir hayran kitlesine ulasan ünlü türkücü Yener Gölbasi, halay basta olmak üzere halk oyunlarindaki basarili performansiyla da adindan söz ettiriyor. Sahne aldigi dügünlerde kaydedilen videolari izlenme rekorlari kiran, Instagram’da 100 bin takipçi barajini geçen genç türkücü, “Sahnede sesin ve dansin bir bütün oldugunu düsünüyorum. Bunun bilinciyle halk oyunlari konusunda kendimi gelistirmek için sürekli çalisiyorum” dedi.

"Formumu halayla koruyorum"

Yakisikliligi ve her daim fit görüntüsüyle dikkat çeken Yener Gölbasi, halk oyunlarinin formunu korumaya da yardimci oldugunu söyledi.

Yener Gölbasi, "Yemek yemeyi çok seven biriyim ama ayni zamanda çok hareketliyim. Sahne öncesi ve sonrasi ciddi bir hazirlik evresi geçiriyorum. Özellikle provalar oldukça yorucu geçiyor. Sahnede oldugum sürede zaten yerimde durmuyorum. 3-4 saat boyunca tempo neredeyse hiç düsmüyor. Bu sayede formumu korumak için ekstra çaba sarf etmeme gerek kalmiyor. Ancak yine de firsat buldukça spor yapmaya da gayret ediyorum" seklinde konustu.

"Ekip kurmak için çalismalara basladim"

Sahne videolarinin gördügü ilgiden memnun oldugunu da belirten ünlü türkücü, bu konuya profesyonel olarak egilme karari aldigini belirtti.

Ünlü türkücü, "Sahne videolarimiz halkimizin begenisini kazandi. Yüklenen her videomuzu binlerce kisi izliyor. Biz de hayranlarimiza saygimizin bir göstergesi olarak bu alana daha özenli yaklasma karari aldik. Bundan böyle kendi videolarimizi profesyonel arkadaslar çekecek. Sirf bu is için ekip kuracagim. Böylelikle insanlara daha kaliteli daha eglenceli videolar sunacagiz. Bu videolari düzenli olarak resmi YouTube hesabimdan paylasacagim" diye konustu.

Kaynak: İHA