Varto'da Basarili Imam Hatiplere Tesekkür Belgesi

Mus’un Varto Ilçe Müftülügü tarafindan 2022 yili içerisinde göstermis olduklari özverili gayretlerinden dolayi Imam Hatiplere tesekkür belgesi verildi.

Varto'da Basarili Imam Hatiplere Tesekkür Belgesi
Varto Ilçe Müftülügü, 2022 yili içerisinde göstermis olduklari özverili gayretleri ve basarili çalismalari sonucunda Imam Hatipler Isa Beyas, Bülent Tepe ve Mehmet Kartal’a Diyanet Isleri Baskani Prof. Dr. Ali Erbas ve Ilçe Kaymakami Mehmet Güder tarafindan Ilçe Müftüsü Mehmet Öztürk araciligiyla tesekkür belgesi verildi.

Varto Ilçe Müftüsü Bayram Öztürk tarafindan yapilan aylik mutad toplanti sonrasinda ilgili personele basarilarinin devamini dileyerek belgelerini tevdi etti. Verilen belgelerin ardinda açiklamada bulunan Müftü Öztürk, ”Ilçemizde gerçeklestirdigimiz toplanti sonrasinda müftülük bünyemizde çalismalarini sürdüren imamlarimizin basarilarini gören Diyanet Isleri Baskanimiz ile Ilçe Kaymakamimiz tarafindan gözlemlemelerinin ardindan kendilerine tesekkür belgeleri verilmesi uygun görülmüstür. Bizde bu günkü toplantimizda imamlarimiz olan Isa Beyas’a, Bülent Tepe’ye, Mehmet Kartal’a belgelerini verdik. Emegi geçen her kese tesekkür ederim. Imamlarimiza yapacaklari çalismalarinda basarilar dilerim” dedi.

Kaynak: İHA