Olta Meraklilari Stres Atmak Için 'Rastgele' Diyor

Konya’da Aralik ayi ortasi olmasina ragmen yagis olmayan günler yasanirken, baraj gölünün sularina olta atip, çay içerek stres atmak isteyenler günesli havanin tadini çikariyor.

Olta Meraklilari Stres Atmak Için 'Rastgele' Diyor
Konya Isparta Karayolu kenarinda sehir merkezine yaklasik 25 kilometre uzaklikta bulunan Altinapa Barajina gelen bazi vatandaslar kamp sandalyelerini, oltalarini

hazirlayip çaylarini demliyor. Hazirladiklari oltalarini ‘rastgele’ diyerek baraj sularina sallayan olta meraklilari, beklerken çaylarini yudumluyor. Oltalara balik vurmasa da vatandaslar güzel havanin tadini çikariyor.

Olta meraklisi Mustafa Abutçu, “Balik meraki oldugu için evde de canim sikildi. Emekliligimize yakin izinlerimiz var, bunlari degerlendirerek geldik ve stres atalim dedik. Oltalarimizi attik, çayimi demledim türkü söyleyerek balik tutuyorum” dedi.

Belirli araliklarla stres atmak için balik tutmaya geldigini anlatan Abutçu, “Balik çikar çikmaz orasi hak meselesi ama stres atmaya çok iyi bir aktive. Hava güzel, ortam güzel burada kendimi yasiyorum. Ben suanda balik çikacagini zannetmiyorum. At çek yapiyor arkadaslar ama ben bu yöntemi yapmiyorum. Öylesine attim oltalarimi bekliyorum. Zaten maksadim baliktan ziyade stres atmak. Tavsiye ederim rast gelsin herkese” diye konustu.

Baraj gölü kenarindaki diger olta meraklilari da stres attiklarini belirttiler.
Kaynak: İHA