Kadiköy'de Denetime Takilan Vatandastan Ilginç Tepki Açiklamasi 'Düzelecegiz Agabey Yapacak Bir Sey Yok'

Kadiköy’de polis ekipleri tarafindan trafikte yapilan denetime alkollü sekilde araç kullanarak takilan sahsa para cezasi kesildi. Alkollü sahisin arkadasi, “Düzelecegiz agabey yapacak bir sey yok. Nerede içtigimizi hatirlamiyorum. Alkol testi yaptik negatif çikti, korona degilmisim agabey“ dedi.

Kadiköy'de Denetime Takilan Vatandastan Ilginç Tepki Açiklamasi 'Düzelecegiz Agabey Yapacak Bir Sey Yok'
Kadiköy’de Trafik Denetleme Sube Müdürlügü’ne bagli sivil trafik ekipler amirligince otomobil ve sürücülere yönelik denetim gerçeklestirildi.

Tek tek araçlari durduran polis ekipleri, araç sürücülerinin gerekli evrak ve belgelerini kontrol ederek alkol testi yapti. Ayrica kurallara aykiri egzoz kullanan sürücülerin tespiti için ‘modifiye araç’ denetimi de yapildi. Uygulama sirasinda mevzuata aykiri olarak araçlarinda degisiklik yaptigi tespit edilen araç sürücülerine ise ceza kesildi. Denetime takilan bir sahsa 1.08 promil alkollü araç kullanmaktan bin 823 TL para cezasi uygulanarak ehliyetine 6 ay el konuldu. Alkollü sürücünün yanindaki arkadasi Yusuf Taskin’in promil orani ise yasal cezai sinirin altinda çikti.

“Düzelecegiz agabey yapacak bir sey yok”

Alkollü sürücünün arkadasi Yusuf Taskin, “Düzelecegiz agabey yapacak bir sey yok. Abi is çikisi nerde içtik bilmiyorum. Biz hem gitar çaliyoruz, hem yiyoruz, hem içiyoruz, hem söylüyoruz. Dördü bir arada cappucino. Haberlere çikalim abi herkes fenomen oluyor, bizim neyimiz eksik biz niye olmayalim. Ailemiz görsün makara yaptigimizi herkes biliyor. Alkol testi yaptik negatif çikti korona degilmisim agabey” diye konustu.

Kaynak: İHA