Hisarcik MYO'dan Usak OSB'ye Teknik Gezi

Kütahya Dumlupinar Üniversitesi (DPÜ) Hisarcik Meslek Yüksekokulu tarafindan Usak Organize Sanayi Bölgesine ve Usak Tüprag Kisladag Altin Madeni yataklarina teknik gezi düzenlendi.

Hisarcik MYO'dan Usak OSB'ye Teknik Gezi
Is Sagligi ve Güvenligi ile Halkla Iliskiler ve Tanitim Programi ögrencileri, Meslek Yüksekokulu Müdür Yardimcisi Ögr. Gör. Yeter Akkaya, Ögr. Gör. Ahmet Danis, Ögr. Gör. Arif Emre Sen, Ögr. Gör. Hüseyin Yilmaz ve Ögr. Gör. Sezai Bülbül nezaretinde önce Usak Organize Sanayi Bölgesinde yer alan Itfaiye Müdürlügü, Elektrik Dagitim Birimi ve Atik Su Aritma tesislerini ziyaret etti. Ögrenciler ilgili kurumlar hakkinda yetkililerden teknik bilgiler aldi. Ögrenciler daha sonra Türkiye’nin önemli altin maden yataklarindan olan Tüprag Kisladag Açik Maden Ocagina geçtiler.

Ögrenciler teknik gezi öncesi maden ocagi yetkililerinden Isletme ve Is Sagligi ve Güvenligi kurallari hakkinda bilgiler aldi. Altin Madeni sahasi Meslek Yüksekokulu ögrencileri tarafindan yakindan incelendi. Teknik gezi, soru, cevap bölümü ile son buldu.

Hisarcik Meslek Yüksekokulu Müdürü Ögr. Gör. Burak Kavaslar, teknik geziye ulasim destegi veren Hisarcik Belediye Baskanligi’na, gezi boyunca kendilerini yalniz birakmayan ve yardimlarini esirgemeyen kurum yöneticilerine ve Tüprag personeline tesekkür etti.
Kaynak: İHA