Bu Da 3 Ayakli Civciv Açiklamasi 10 Kati Fiyat Teklifi Geldi

İçel’de dünyaya gelen 3 ayakli civciv, görenlerin saskinligina neden oldu. Sahibi, 10 kat fiyat teklif edilmesine ragmen satmak istemedigi civcivi büyütmeyi, ardindan da ameliyatla üçüncü bacagi aldirmayi düsündügünü belirtti.

Bu Da 3 Ayakli Civciv Açiklamasi 10 Kati Fiyat Teklifi Geldi
Erdemli ilçesi Koyuncu Mahallesi’nde ikamet eden Ziraat Mühendisi Emre Türkmen, civciv ve tavuk besleyerek ticaretini yapiyor. 3 yildir bu isi yapan Türkmen, ilk defa 8 gün önce dünyaya gelen bir civcivin arka kisminda üçüncü bir ayak daha oldugunu fark etti. Ilk gördügünde büyük saskinlik yasayan Türkmen’in sosyal medyadan paylastigi fotografi görenler hem sasirdi hem satin almak istedi. Su anda normal bir civcivin fiyati 10-15 TL arasinda degisirken, üç ayakli civcive 10 kat fiyat teklif edildi. Buna ragmen civcivi satmak istemeyen Türkmen, önce onu büyütüp ardindan da veteriner hekim tarafindan ameliyatla üçüncü bacaginin alinarak hayatini normal bir sekilde devam etmesini istiyor.

"10 kati fiyat teklif eden oldu, kendimiz büyütecegiz"

Üç yildir kanatli hayvan alim satimi ile kuluçkadan civciv çikarimi yaptiklarini belirten Emre Türkmen, "Civcivimizin ilk geldiginde 3 ayakli oldugunu fark etmedik. Bir hafta sonra arka kisminda bir ayak oldugunu fark ettik. Inceledigimizde ayagin civciv ile bir bütün oldugunu gördük. Civcivimiz su anda 8 günlük oldu gayet saglikli. Civcivimizi su anda büyütecegiz. 10 kati fiyat teklif eden oldu ama sahiplendirmedik. Kendimiz büyütecegiz. Ileride veteriner destegiyle arka ayagini ameliyatla aldiracagiz. Belki de ona sikinti veriyordur. Onu kurtaracagiz" dedi.

Böyle farkli ve fazladan bir uzuvla bir civcivin dünyaya geldigine kendisinin ilk defa sahit oldugunu aktaran Türkmen, "Su anda inceliyoruz, bakimini yapip sagligini koruyarak büyütmeye çalisiyoruz. Ekstra bir bakim yapmiyoruz sadece ekstra gözlemliyoruz. Kafesi açtigimiz da ilk bu civcivi ariyor gözümüz. Acaba bir sey oldu mu diye çünkü artik bu ilginç bir durum" ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA