Kadin Kooperatifleri Projelerini Salihli'de Degerlendirdi

Manisa ili ve ilçelerinde faaliyet yürüten kadin kooperatifleri degerlendirme toplantisi Salihli’de yapildi.

Kadin Kooperatifleri Projelerini Salihli'de Degerlendirdi
Salihli Kadin Girisimi Üretim ve Isletme Kooperatifi’nin ev sahipligi yaptigi toplanti, Salihli Belediyesi Bizim Ev Sosyal Tesislerinde gerçeklestirildi.

Programin açilis konusmasini yapan Salihli Kadin Girisimi Üretim ve Isletme Kooperatifi Baskani Yasemin Ademoglu, toplantiya katilan kadin kooperatifleri üyelerine hos geldiniz diyerek üreten kadinlari kooperatif çatisi altinda bulusturan ve kendilerine her zaman destek olan Belediye Baskani Zeki Kayda’ya tüm üyeler adina tesekkür etti.

Toplantida konusan Belediye Baskani Zeki Kayda, üretime katki saglayan tüm kadinlara emeklerinden dolayi tesekkür etti. Baskan Kayda, “Her alanda basarili olan üretken kadinlarimizi, yetistirdikleri ürünleri ve el emeklerini degerlendirip aile bütçelerine katki saglamalari amaciyla Belediyemizin de ortak oldugu kooperatif çatisi altinda bulusturduk. Belediyemize ait Siseleme Fabrikasini bastan asagi yenileyerek ortagi oldugumuz Salihli Kadin Girisimi Üretim ve Isletme Kooperatifine tahsis ettik. Tarim ve Orman Bakanligimiz tarafindan kooperatifimize hibe destegi çerçevesinde tüm makine teçhizat ve ekipmanlari verilen Kurutma Tesisimizde degerli kadinlarimiz üretime basladi.

Sizlerle bir arada olmaktan gurur duydum. Tüm kadinlarimiza tesekkürlerimi sunuyorum. Iyi ki varsiniz” dedi.

Konusmalarin ardindan Salihli Kadin Girisimi Üretim ve Isletme Kooperatifi Baskani Yasemin Ademoglu ile kadin kooperatifi üyeleri tarafindan Baskan Kayda’ya desteklerinden dolayi hediye takdim edildi.

Toplantida, Manisa il ve ilçe kadin kooperatiflerinin koordinasyon halinde çalismasi ve ortak gelistirilebilecek projeler üzerine görüs alisverisinde bulunuldu.

Kooperatifler toplantisina, Salihli Belediye Baskani Zeki Kayda, Belediye Baskan Yardimcisi Mahmut Süreyya Karaoglu, Türk Kadinlar Konseyi Dernegi Manisa Subesi kurucu Baskani Mübeccel Kafkasli, Salihli Kadin Girisimi Üretim ve Isletme Kooperatifi Baskani Yasemin Ademoglu ile Manisa, MABEZ, Alasehir, Turgutlu, Köprübasi, Ahmetli, Sarigöl, Soma ve Akhisar kadin kooperatifleri üyeleri katildi.

Kaynak: İHA