Yatak Iade Tartismasi Karakolluk Oldu

Amasya’da aldigi yatagi geri iade etmek isteyen müsteri çiftle mobilya magazasi sahibi arasinda tartisma çikti. Çocuklar için özel üretim olan tek kisilik yatagi geri alamayacagini belirten magaza sahibi kendisini cep telefonu kamerasiyla görüntüleyen kadin müsterisinin yaptigi çekime tepki gösterip eliyle vurarak engelledi. Karakolluk olan taraflar birbirlerinden sikayetçi oldu.

Yatak Iade Tartismasi Karakolluk Oldu
Geçen hafta kent merkezindeki Enza Mobilya magazasina gidip çocuk yatagi siparis eden Gülsah Akyilmaz, önceki gün evlerine teslim edilen ürünü geri iade etmek istedi. Kocasi ve 10 aylik bebegiyle birlikte magazanin yolunu tutan anne, yatagin hijyenik ürün kategorisine girdigi için iade alinamayacagi yanitiyla karsilasti. Ürünün 14 gün süreyle iade edilebilecegini iddia eden Akyilmaz, talebini sürdürürken kocasi ve magaza sahibi arasinda yasanan tartismayi da cep telefonu kamerasiyla görüntülemeye basladi.

Diger müsterilerinin yaninda görüntülenmesinin dogru olmadigini belirtip "Kapatin" diye sinirlenen magaza sahibi Ahmet Erdem, çekimin durdurulmasini istedi. Yasananlari kaydetmeye devam eden Akyilmaz’in üzerine yürüyen magaza sahibi, elindeki kameraya vurup disari çikmalarini istedi. Ilk defa karsilastiklari durum sonrasi polis çagiran kadin müsteri ve esi ile magaza sahibi karakola giderek ifade verdi. Sikayet üzerine olayla ilgili sorusturma baslatildi.

Magaza sahibinin bagirip telefonunu yere düsürdügü için polis çagirdigini belirten Gülsah Akyilmaz, “Tüketici hakem heyetine basvurduk. Biz hakli oldugumuz için ürünün iadesini alabilecegimizi düsünüyoruz” dedi.

Magazasinda cep telefonu kamerasiyla görüntülenmesini istemedigini bildirmesine ragmen çekimi sürdürüp çikista vazosuna zarar verdigini öne sürdügü çiftten sikayetçi olan magaza sahibi Erdem ise “Yatagin özel ölçülü olmasi nedeniyle iade alinamayacagini ve degistiremeyecegimi söyledim” diye kendisini savundu.
Kaynak: İHA