'Kariyer Günleri'ne Milli Egitim Müdürü Konuk Oldu

Kayseri Büyüksehir Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Kayseri Mesleki Egitim ve Kültür A.S. (KAYMEK) tarafindan isletilen Talas Gençlik Merkezi’nde ‘Kariyer Günleri’ etkinligi gerçeklestirildi. Il Milli Egitim Müdürü Ayhan Teltik ve Melikgazi Ilçe Milli Egitim Müdürü Haci Kaya’nin misafir oldugu etkinlikte, gençler ile tecrübe aktarimi ve kariyer konularina iliskin bilgiler paylasildi.

'Kariyer Günleri'ne Milli Egitim Müdürü Konuk Oldu
Gençler ve ögrenciler ile bilgi ev görüs alisverisi çerçevesinde Talas Gençlik Merkezi’nde yapilan ‘Kariyer Günleri’ etkinligine Kayseri Büyüksehir Belediyesi Isletme ve Istirakler Daire Baskani Cenani Ayaydin’in yani sira Il Milli Egitim Müdürü Ayhan Teltik ve Melikgazi Ilçe Milli Egitim Müdürü Haci Kaya katildi.

Genç ve ögrenci dostu Büyüksehir Belediyesi’nin yine gençlere yönelik etkinliklerinden olan Kariyer Günleri’nde gençlerle keyifli bir sohbet gerçeklestiren Büyüksehir Belediyesi Isletme ve Istirakler Daire Baskani Ayaydin beraberinde Il Milli Egitim Müdürü Teltik ve Melikgazi Ilçe Milli Egitim Müdürü Kaya, ögrencilere kariyerlerinde yardimci olacak nasihatlerde bulunurken, tecrübe, bilgi ve görüslerini de paylastilar. Büyüksehir Belediyesi’nin restore ederek gençlerin egitimi için tahsis ettigi tarihi bina olan Talas Gençlik Merkezi, onlarca ögrenciye hizmet verirken, Büyüksehir merkezin içerisini dolduran farkindalik etkinliklerini de gerçeklestiriyor. Bu çerçevede Kariyer Günleri etkinligine ev sahipligi yapan Talas Gençlik Merkezi, konuk ettigi ögrencilere egitimci ve bürokratlarin tecrübeleri ile ögrencilerin kariyerlerinde lazim olacak bilgi ve görüslerin iletilmesine araci oldu. Merkezde gençlerle bulusan Il Milli Egitim Müdürü Ayhan Teltik ile Melikgazi Ilçe Milli Egitim Müdürü Haci Kaya, gerek egitim gerekse bürokrasi konusunda ögrencilerle tecrübelerini paylasarak, sohbet ettiler. Bu imkânin ögrencilere sunulmasindan ve egitime verdigi destekten dolayi Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç’a tesekkür eden Teltik ve Kaya, ögrencilere bu firsattan istifade etmelerini önerdi.

Talas Gençlik Merkezi’nde egitimci ve bürokratlarla bulusan ögrenciler ise merkezin faaliyetleri ve kendilerine sunulan hizmetler dolayisiyla Baskan Büyükkiliç’a tesekkürlerini sundular.
Kaynak: İHA