Besiktas'ta Alkollü Dogum Günü Partisi Faciayla Bitti Açiklamasi Reklam Yazari Genç Ölü Bulundu

Levent’te bir çalisanin dogum günü nedeniyle reklam ajansinda toplanan 15 kisilik grup alkollü parti düzenledi. Gecenin sonunda kendini kötü hissettigi için eve gidemeyecegini söyleyen reklam yazari 32 yasindaki genç, geceyi geçirdigi ajansta ertesi gün ölü bulundu. Polis gencin çantasinda bir miktar uyusturucu madde ele geçirirken, masada ise çok sayida bos alkol sisesi buldu. Yakinlarinin yasa boguldugu olayla ilgili polis, genis çapli çalisma baslatti.

Besiktas'ta Alkollü Dogum Günü Partisi Faciayla Bitti Açiklamasi Reklam Yazari Genç Ölü Bulundu
Olay, önceki gün saat 14.00 siralarinda Besiktas Levent’te meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, aksam saatlerinde yasadigi Maltepe Zümrütevler Mahallesi’ndeki evinden çikan 32 yasindaki Erdi Erden, kuzeni Gökhan A.’nin sahibi oldugu ve kendisinin de çalistigi reklam ajansina geldi. Burada ajansin bir çalisaninin dogum günü nedeniyle toplanan yaklasik 15 kisilik grup, alkollü parti düzenledi.

Gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam eden ve uyusturucu madde de kullanildigi iddia edilen parti sonrasi grup, ajanstan ayrilarak evlerine gitti. Ancak Erdi Erden, kuzeni Gökhan A.’ya kendini kötü hissettigi için eve gidemeyecegini ve ajansta kalacagini söyledi.



“Kendimi kötü hissediyorum” diyen gencin cesedi bulundu

Bunun üzerine Gökhan A. ajanstan ayrilarak evine giderken, Erden ise geceyi ajansta geçirdi. Partinin ertesi günü Erdi Erden’den haber alamayan yakinlari, kuzeni Gökhan A.’yi aradi. Kuzeni de cep telefonundan Erden’e ulasamamasi üzerine sahibi oldugu reklam ajansina gitti. Içeriye giren Gökhan A., Erden’i yattigi koltuktan yere düsmüs bir sekilde hareketsiz halde buldu. Erden’in kendine gelmemesi üzerine Gökhan A. saglik ekiplerine ihbarda bulundu. Ihbar üzerine olay yerine gelen saglik ekipleri, gencin üzerinde yaptigi incelemeler sonucunda hayatini kaybettigini belirledi. Bunun üzerine olay yerine gelen Besiktas Ilçe Emniyet Müdürlügü polisleri, gencin cesedi üzerinde ve ajansta bir süre inceleme yapti.

Polis gencin çantasinda içime hazir uyusturucu ele geçirdi

Partinin yapildigi masada çok sayida bos alkol sisesi görülürken, Erden’in çantasinda ise 2 adet içime hazir halde uyusturucu madde ele geçirildi. Olay yeri inceleme ekiplerinin çalismalarinin ardindan alkol siseleri ve uyusturucu maddelere el konulurken, gencin cansiz bedeni ise cenaze araciyla Bahçelievler Yenibosna’daki Adli Tip Kurumu Baskanligi morguna kaldirildi. Gencin bedeni üzerinde yapilan ön otopsi incelemesinde, yüksek dozda alkol aldigi ve uyusturucu madde kullanimi nedeniyle kalp krizi geçirdigi iddia edildi.

Alkol ve uyusturucu kullanimina bagli kalp krizi geçirdigi iddiasi

Incelemelerin ardindan baba Hüseyin Erden’e teslim edilen Erdi Erden’in cenazesi Maltepe Zümrütevler Mahallesi’ndeki Halil Ibrahim Camii’ne götürüldü. Erden’in cenazesi ikindi namazinin ardindan kilinan cenaze namazi sonrasinda Basibüyük Mezarligi’nda topraga verildi.

Reklam yazarligi yaptigi ögrenilen gencin 2013 yilinda Erzurum Atatürk Üniversitesi’nde Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümünden mezun oldugu ve birçok reklam filmi yaptigi bilgisine ulasildi.
Kaynak: İHA