Baskan Eryilmaz Açiklamasi 'Stratejik Öneme Sahip Yolu Yeni Görünümüne Kavusturmus Olacagiz'

Hatay’in Samandag Belediye Baskani Av. Refik Eryilmaz, Mizrakli, Yesilköy ve Koyunoglu mahallelerini baglayan yolda çalismalarin sürdügünü belirterek, “Stratejik öneme sahip yolu yeni görünümüne kavusturmus olacagiz” dedi.

Baskan Eryilmaz Açiklamasi 'Stratejik Öneme Sahip Yolu Yeni Görünümüne Kavusturmus Olacagiz'
Samandag Belediye Baskani Av. Refik Eryilmaz öncülügünde Fen isleri Müdürlügü ekipleri tarafindan ilçe genelinde yol yenileme ve düzenleme çalismalari devam ediyor. Stratejik öneme sahip Mizrakli, Yesilköy ve Koyunoglu mahallelerini birbirine baglayan baglanti yolunda devam eden yol genisletme, yolu isgal eden alanlari kaldirma, zemin düzenleme ve altyapi çalismalarini yerinde inceleyen Baskan Eryilmaz, yeni yüzüne kavusmasi için yogun çaba sarf edilen yolun simdiden hem mahalle halkina hem de Samandag’a hayirli olmasini diledi.

Baskan Eryilmaz yaptigi açiklamada; “Mizrakli, Yesilköy ve Koyunoglu mahallelerimizi birbirine baglayan bu baglanti yolunda, yol genisletme, yolu isgal eden alanlari kaldirma ve alt yapi çalismalarimizi sürdürüyoruz. Bu çalismalarimizin hemen akabinde yeni duvarlar örerek, stratejik öneme sahip bir yolumuzu daha yeni görünümüne kavusturmus olacagiz. Bu çalismalarda emegi geçen Belediye emekçilerimize tesekkür ediyor, çalismalarinda kolayliklar diliyorum. Samandag’imiza simdiden hayirli ve ugurlu olsun”dedi.

Kaynak: İHA