KMÜ Rektörü Karaman Açiklamasi 'Üniversite Hepimizin Ortak Paydasidir'

Karamanoglu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Rektör Vekili Prof. Dr. Hüseyin Karaman ögrenci topluluklarinin temsilcileri ile bir araya geldi.

KMÜ Rektörü Karaman Açiklamasi 'Üniversite Hepimizin Ortak Paydasidir'
Saglik, Kültür Spor Daire Baskanligi tarafindan düzenlenen kahvalti programinda ögrencilerle bir araya gelen Rektör Karaman’a Rektör Yardimcisi Prof. Dr. Dursun Odabas, Genel Sekreter Ahmet Tüfekci ve SKS Daire Baskan Vekili Cahit Suci eslik etti. Üniversite bünyesinde faaliyet gösteren 103 ögrenci toplulugun temsilcisi ile bir araya gelen Rektör Karaman, ögrencilere tavsiyelerde bulunarak, "Diplomalarimizin yani sira ilgi alanlariniza göre kendinizi yetistirin. Kendi alanlarinizda toplumun ihtiyaçlarina dönük hem akademik hem de sosyal faaliyetler yapmaya özen gösterin. Üniversite-sehir bütünlesmesini saglayacak etkinlikler düzenleyebilirsiniz. Bizler sizlere bu konuda destek vermeye devam edecegiz. Ayrica yönetim ve ögrenciler arasinda irtibat saglamak da siz temsilcilerin sorumlulugunda. Olumlu ya da olumsuz her durum bizi ve sizleri ilgilendirir. Üniversite iyi oldugunda herkes mutlu olur. Üniversite hepimizin ortak paydasidir. Bizler milli manevi degerlere sahip, çagin gerekliligine göre yetismis gençler yetistirmek istiyoruz” ifadelerini kullandi.

Prof. Dr. Hüseyin Karaman konusmasinin ardindan topluluk temsilcilerinin taleplerini dinledi. Ögrencilerin kendilerini ve topluluklarini tanittigi program, iyi dilek temennilerinin ardindan sona erdi.
Kaynak: İHA