Fatih'te Metruk Gecekonduda Insan Kafatasi Ve Kemikleri Bulundu

Istanbul Fatih’te, metruk bir gecekonduda kalan evsiz kisiler çöplerin içerisinde insan kafatasi ve kemikleri buldu. Polis ekiplerinin olay yerinde yaptigi incelemelerin ardindan bulunan kafatasi ve kemik parçalari Adli Tip Kurumu’na götürüldü.

Fatih'te Metruk Gecekonduda Insan Kafatasi Ve Kemikleri Bulundu
Olay, geçtigimiz günlerde Fatih Haseki Sultan Mahallesi’nde bulunan metruk bir gecekonduda aksam saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, metruk gecekonduda yasayan evsiz kisiler çöplerin içerisinde insan kafatasi ve kemikler oldugunu fark etti. Ihbar üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Polis ekiplerinin yaptigi incelemelerin ardindan belediyeye bagli personel metruk gecekonduyu temizlemeye basladi.

Yapilan temizleme çalismalarinda çöplerin arasinda yeniden kemik parçalari bulundu. Polis ekiplerinin ilk incelemelerinde 1 kisiye ait oldugu degerlendirilen kemiklerin erkek ya da kadina mi ait oldugu tespit edilemedi. Metruk gecekonduda bulunan insan kafatasi ve kemikler incelenmek üzere Adli Tip Kurumu’na kaldirildi. Kemiklerin kime ait oldugu ve ölüm nedeni yapilan incelemelerin ardindan belli olacak.
Kaynak: İHA