Tarim Fuarinda Manisa Büyüksehir Belediyesi Standina Yogun Ilgi

Uluslararasi Manisa Tarim ve Hayvancilik Fuarinda Manisa Büyüksehir Belediyesinin standina da büyük ilgi gösteren vatandaslar, kirsala yönelik projeleri hakkinda bilgi sahibi oldu.

Tarim Fuarinda Manisa Büyüksehir Belediyesi Standina Yogun Ilgi
Manisa Büyüksehir Belediyesinin standinin da yer aldigi TeknoTarim’22 16. Uluslararasi Manisa Tarim ve Hayvancilik Fuari, yogun ziyaretçi akinina ugradi. Manisa Büyüksehir Belediyesi Genel Sekreter Yardimcisi Ali Öztozlu, Kirsal Hizmetler Dairesi Baskani Yilmaz Usta, Manisa Büyüksehir Belediyesinin standini ziyaret ederek, standa gelen vatandaslarla tek tek ilgilendi. Ziyaretçilere Manisa Büyüksehir Belediye Baskani Cengiz Ergün’ün selamlarini ileten ve Büyüksehir Belediyesinin tarimsal ve kirsal kalkinmaya yönelik hizmetlerini anlatan Genel Sekreter Yardimcisi Ali Öztozlu, yapilan destekler ve gelistirilen projelerle üreticinin yüzünü güldürdüklerini söyledi.



Manisa Tarim ve Hayvancilik Fuari gibi önemli bir organizasyonda yer alarak, Manisa Büyüksehir Belediyesinin daha fazla üreticiye ulasmasini amaçladiklarini belirten Genel Sekreter Yardimcisi Öztozlu, “Baskanimiz Cengiz Ergün öncülügünde tarimsal ve kirsal kalkinmaya önemli destekler verdik ve vermeye devam ediyoruz. Bu desteklerimizi verirken, daha fazla çiftçimize ulasmak için bu fuar oldukça önemli. Üreticilerimizin de standimiza gösterdigi yogun ilgi, yaptigimiz islerin dogrulugunu gösterir nitelikte. O açidan fuarin düzenlenmesinde emegi geçenleri kutluyor, standimiza gösterdikleri ilgi nedeniyle de üreticilerimize ve vatandaslarimiza tesekkür ediyoruz” dedi.

16’ncisi düzenlenen Uluslararasi Manisa Tarim ve Hayvancilik Fuari’nda stant açarak, ilk gününden itibaren fuarin açilmasina sagladiklari destekle de kurumsal olarak fuarda yer aldiklarini belirten Kirsal Hizmetler Dairesi Baskani Yilmaz Usta da, “Her yil stant da açarak destegimizi sürdürüyoruz. Fuarlar, tarim için önemli organizasyonlardir. Üreticiyle teknolojiyi bulusturan mekanlardir. Bize de Büyüksehir Belediyesi olarak hem yaptigimiz çalismalarimizi bölge halkimiza tanitmak hem de çiftçimize sagladigimiz desteklerin bilinirligini arttirmak için imkan sagliyor. Zaman zaman onlari standimizda misafir ederek, çalismalarla ilgili istisarelerde bulunmak firsati da veriyor. Bu anlamda verimli geçiyor. Özellikle hafta sonu olmasi nedeniyle ziyaretçi katilimi da oldukça yogun. Bu sene firma katilimi da çok üst düzeyde. Geçmis yillara nazaran makine üreticileri, makine pazarlayici firmalardan ciddi bir katilim var. Su ana kadar oldukça verimli ve faydali bir fuar geçiriyoruz diyebiliriz” dedi.

Büyüksehir standini ziyaret eden üreticilere ve vatandaslara verilen bilgilerin yaninda bazi hediyeler de takdim edildigini belirten Daire Baskani Usta, “Standimiza gelen vatandaslarimiza her yil olmazsa olmazimiz diyoruz, Manisa’nin kuru üzümünü ikram ediyoruz. Il disindan da ziyaretçiler geliyor buraya. Onlara karinca kararinca, agizlari tatlansin diyerek kuru üzüm ikramimiz var. Bunun yaninda kadin ziyaretçilerimize üzüm sepeti ve çanta hediye ediyoruz. Standimiza gelen çiftçilerimize önemli bir hediye daha veriyoruz. Zirai mücadelede üreticilerimizin zarar görmemesi için kimyasala maruz kalmamasi için çiftçimize ilaçlamada kullanmak üzere maske, yüz ve göze gelecek temasi önlemek amaciyla ilaçlama gözlügü ve tulumdan olusan kit hediye ediyoruz. Amacimiz, ilaçlama esnasinda bu tür malzemelerin kullanilmasini tesvik etmek ve buna dikkat çekmektir. Büyüksehir Belediye Baskanimiz Cengiz Ergün’ün selamiyla birlikte bu ürünleri vatandaslarimiza hediye ediyoruz” diye konustu.

Kaynak: İHA