Mühendisler Macera Park'ta Adrenalinle Tanisti

Sakarya Büyüksehir Macera Park’i ziyaret eden TUSAS Motor (TEI) Fabrikasi’nin mühendisleri parkurda adrenalin dolu bir gün geçirdi.

Mühendisler Macera Park'ta Adrenalinle Tanisti
Sakarya Büyüksehir Belediyesi Yasayarak Ögrenme Macera Park misafirlerini agirlamaya devam ediyor. Sehir içi ve sehir disindan gelen vatandaslarin ziyaret ettikleri bu Park, hem eglendiriyor hem de ögrenmeye yardimci oluyor. Son olarak TUSAS Motor Sanayii A.S. (TEI) fabrikasinda çalisan mühendisler, motivasyon amaçli olarak Macera Park’i ziyaret ettiler. Mühendisler, uzman egitmenler esliginde parkurlari tamamladi. Eglenceli bir gün geçiren ekip, zorlu parkurlardan geçislerde dikkat edilmesi gereken hususlari ögrendi.

Büyüksehir Belediyesi’nden yapilan açiklamada, “Sakarya’mizda her kesimden insani adrenalin duygusuyla tanistiriyor, macera turumuzda agirliyoruz. Karaman’da doganin içinde olusturdugumuz zorlu parkurlarla ayni zamanda vatandaslarimizin korkularini yenmesinde rol oynuyor, hayati reflekslerin gelistirilmesine katki sunuyoruz. Son olarak TUSAS fabrikasindaki mühendislerimizle kisa bir macera yasadik. Tüm vatandaslarimizi parkurlarimiza bekliyoruz” denildi.
Kaynak: İHA