Merkezefendi'de Atatürk Anilacak

Merkezefendi Belediyesi’nin, ‘10 Kasim Atatürk’ü Anma Günü ve Atatürk Haftasi’ etkinliklerinde, Tiyatro oyuncusu ve Yazar Utku Erisik sahne alacak. Gösteri, 9 Kasim Çarsamba günü saat 20.00’de Merkezefendi Kültür Merkezi’nde gerçeklestirilecek.

Merkezefendi'de Atatürk Anilacak


Merkezefendi Belediyesi, ülkemizin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün aramizdan ayrilisinin 84. yilinin anisina çesitli etkinlikler düzenleyecek. Tiyatro oyuncusu ve Yazar Utku Erisik, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü anlattigi ‘Beni Hatirlayiniz’ isimli tek kisilik tiyatro gösterisi ile Merkezefendililerle bulusacak. Tiyatro oyuncusu Erisik, 9 Kasim Çarsamba günü saat 20.00’de Merkezefendi Kültür Merkezi’nde sahne alacak. Iki perdeden olusan gösteri 2 saat sürecek.

Merkezefendi Belediye Baskani Seniz Dogan, “Türkiye Cumhuriyeti’ni kuran Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatinin 84.yildönümünde, onu bir kez daha saygi, minnet ve özlemle anacagiz. 9 Kasim Sali günü gerçeklestirecegimiz tek kisilik gösteride Tiyatro oyuncusu Utku Erisik, Atatürk’ü anlatacak. Atatürk’ün bizlere emanet ettigi tüm degerlere hep birlikte sahip çiktigimizi göstermek için tüm Merkezefendili ve Denizlili vatandaslarimizi etkinligimize bekliyorum” diye konustu.

Kaynak: İHA