D-650'Yi Kilitleyen Zincirleme Kaza Açiklamasi 1 Yarali

Sakarya’nin Geyve ilçesi D-650 Kara Yolu’nda otomobil, kamyon ve iki tirin karistigi zincirleme trafik kazasinda 1 kisi yaralandi. Bir süre trafige kapanan güzergah, araçlarin yoldan kaldirilmasi ile birlikte ulasima tekrar açildi.

D-650'Yi Kilitleyen Zincirleme Kaza Açiklamasi 1 Yarali
Kaza, Sakarya-Bilecik D-650 Kara Yolu Geyve ilçesi Serefiye Mahallesi mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Sakarya’dan Bilecik istikametine giden Y.Y. (40) idaresindeki 41 BB 141 plakali otomobil ile ayni yönde ilerlemekte olan F.D. (46) idaresindeki 54 ADN 009 plakali kamyon, E.I. (31) idaresindeki 67 TS 256 plakali tir ve A.T. (53) idaresindeki 45 LE 927 plakali tirin çarpismasi neticesinde zincirleme trafik kazasi meydana geldi. Toplamda 4 aracin karistigi zincirleme kazada 1 kisi yaralandi. Konunun haber verilmesi üzerine bölgeye itfaiye, saglik ve jandarma ekipleri sevk edildi. Kazada yaralanan 67 TS 256 plakali tir sürücüsü E.I., Sakarya Egitim ve Arastirma Hastanesine kaldirildi.

Zincirleme kaza ile birlikte Bilecik istikameti bir süreligine trafige tamamen kapandi. Araçlarin yoldan kaldirilmasi ile birlikte kontrollü sekilde saglanan trafik, bir süre sonra normal seyrine döndü. Kaza ile ilgili inceleme baslatildi.
Kaynak: İHA