Hakan Oral Açiklamasi 'Takdir Kiymetli Üyelerimizin'

Erzurum Ticaret Borsasi seçimlerinin Erzurum için hayirli olmasini temenni eden ETB Baskani Hakan Oral, “Üreten borsa, gelisen Erzurum, kazanan bir Türkiye için yola çiktik. 17 ilçe, 3 merkez ilçede toplam 1100 üyeye ulasarak gönüllere dokunduk. Sikilmadik el, dokunulmadik yürek birakmadik. Biz inandik, takdir kiymetli üyelerimizin” dedi.

Hakan Oral Açiklamasi 'Takdir Kiymetli Üyelerimizin'
Cumartesi günü Erzurum Ticaret Borsasi üyeleri, önümüzdeki 4 yil görev yapacak yeni yönetim kurulunu seçmek için sandik basina gidecek. Seçimlere kirmizi pusula ile girecek olan Erzurum Ticaret Borsasi Yönetim Kurulu Baskani Hakan Oral, kadim sehir Erzurum’un her zaman için her seyin en iyisine layik oldugunu belirterek seçimlerin hayirli olmasini diledi.

Erzurum dertlileri olarak ekibi ile birlikte 4 yil önce göreve geldiklerini hatirlatan Baskan Oral, “Varligi ve sifati sadece borsa kantari olarak bilinen Türkiye’nin en köklü Ticaret Borsalarindan biri olan Erzurum Ticaret Borsasini, pandemiye ragmen ülkenin en iyi, en bilinir ve 5 yildizli borsasi haline tasidik. Projelerimizle borsamizin çehresini, vizyonunu, üretkenligini, gerçek kimligini ortaya çikararak, birlik ve beraberlik içerisinde yönetim anlayisiyla barisçil ve vizyon sahibi olmasini sagladik. Ayristirici degil, kucaklayici olduk. Üyelerimize sorun olusturan degil sorun çözen bir borsa olduk. Hülasa, borsamizi kapilari ardina kadar açik üyelerine hizmet veren bir kurum haline dönüstürdük” dedi.

Üyelerimiz bizlere gönülden inaniyor

Borsa seçimleri çerçevesinde ilçelerde 1100 e yakin üyenin elini siktiklarini ifade eden Hakan Oral, “Biz üyelerimize görev süremizde yaptiklarimizi anlatmaya gittigimizde, gördük ki üyelerimiz her seyin bilincinde ve farkinda. Ödedikleri aidatlarin nerelerde harcanildigini biliyor. Biz ellerini sikip gönüllerine dokundukça onlarin bize olan destegi çig gibi büyüyor. Bunlari görünce 3 bin km kat ettigimiz yol bize motivasyon oluyor. Üyelerimiz sorguluyor, üyelerimiz taleplerini iletiyor ve bizlerin memlekete hizmet yolunda ki azmini karsiliksiz birakmiyor. Uzunca yillar koltuk derdinde olmadigimizi, hizmetin en verimli zaman olan gençlik yillarinda daha aktif verildigini gören üyelerimiz, bizi sonuna kadar destekliyor. Allah hepsinden razi olsun” diye konustu.

Yaptiklarimiz, yapacaklarimizin teminatidir

Görev süresince yaptiklari çalismalari ve yeni dönemde yapacaklari projeleri üyelerine anlattiklarini ifade eden Baskan Oral, “Biz seffaf yönetim ve ulasilabilir borsa konseptimizi devam ettirecegiz. Oturdugumuz koltuklar bizlerin degil gerçek sahibi olan üyelerimizindir. Yolu bizimle kesisen herkes bilir ki istendigi zaman her projeye kendilerini dahil ederiz. Yeter ki görevden kaçilmasin, yeter ki hak, hakk edene verilsin. Liyakat her seyin üstündedir. Biz üyelerimize söz verdik, inandigimiz yolda, inandigimiz hedeflere onlarla birlikte yürüyecegiz. Allah onlarin teveccühüne layik olmayi bizlere nasip etsin” ifadelerini kullandi.

Bu yol, inananlarin yolu

Yola çiktigi dava arkadaslarina da tesekkür eden ETB Baskani Hakan Oral, “Bizler memleket sevdalisi olanlar, hiç bir zaman benlik duygusu yasamadik. Hepimizin ortak hedefi memlekete hizmet. Bu yolda benimle birlikte yürüyen tüm dostlarima, bana inancini hiç eksik etmeyen büyüklerime, elimi her uzattigimda geri çevirmeyen kardeslerime sonsuz tesekkür ediyorum. Rabbim çiktigimiz bu kutlu yolda bizlerin yar ve yardimcisi olsun” dedi.

Kirmizi pusulada bulusalim

5 Kasim’da yapilacak olan Erzurum Ticaret Borsasi seçimlerinin demokrasinin temel tasi olan iradenin ortaya koyulmasina dikkat çeken Baskan Oral, “ Seçimlerde amaç memlekete hizmet olmali. Elestirisel bakis açisina her zaman saygi duyduk ve dikkate aldik. Bizler üyelerimizin oylarina ipotek koyamayiz, özgür iradenin tecellisi sandikta ortaya çikar. Bu sebeple tüm üyelerimizi iradelerini ortaya koymaya, sandiga gelmeye davet ediyorum. Tüm üyelerimizin Cumartesi günü Borsamizda yapilacak olan seçimlerde iradelerini ortaya koymalarini rica ediyorum. Birlikte Rahmet vardir, herkesi birlik ve beraberlik içerisinde olmaya davet ediyorum. Ekip arkadaslarim ile birlikte seçimlere kirmiz pusula ile girecegiz. Tüm üyelerimizle kirmizida bulusmak dilegiyle” ifadelerini kullandi.

(ERZ-AT-Y)
Kaynak: İHA